Hoeness: Důležité vítězství

19.10.2008, 20:40
Aktuality
V mnichovském Bayernu po dlouhé době panuje spokojenost. Svěřenci kouče Klinsmanna se konečně probudili a získali opět tři body. Generální manažer Uli Hoeness označil včerejší vítězství nad Karlsruhe za velmi důležité.

Utkání ovšem nebylo pro Bayern vůbec jednoduché, ba naopak. Soupeř také párkrát zahrozil, nakonec ale zaúřadoval Miroslav Klose a zajistil čtyři minuty před koncem normální hrací doby svému celku plný počet bodů.

"Toto vítězství je pro nás skutečně velmi důležité. Včera to byla jedna velká bitva. V první půli jsme měli několik zajímavých šancí, jenže žádné jsme neproměnili a potom museli tvrdě makat, abychom vyhráli," nechal se slyšet Hoeness.

"Na konci utkání jsme měli štěstí, ale to je přesně to, co teď potřebujeme," pokračoval. Hoeness se také vrátil ke skutečnosti, že jeho hráči měli zápas těžší především v tom, že jich většina plnila během týdne reprezentační povinnosti. "Nezapomínejme, že kvůli reprezentačním srazům nám odjelo celkem deset hráčů, zatímco jim tak možná dva nebo tři."

Bayern i po tomto kole zůstane na jedenácté pozici, na vedoucí Hamburk ale ztrácí už jen pět bodů.

Autor: Tomáš Honajzer / goal.com

Komentáře (15)

Přidat komentář
madridcan

dolezite pre klinsiho

Reagovat
smazaný uživatel

To rozhodně.

Reagovat
smazaný uživatel

To rozhodně.

Reagovat
smazaný uživatel

Hra opět nic moc! Jurgen se nejspíš snaží až moc.

Zato koukat na Werder,to je nádhera?!

Reagovat
Arne

Moc toho Bavoři nepředvedli, ale nahoru půjdou, to je jasné.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím jak to maj s marodkou,ale zdálo se mi,že vyběhli v celke solidní sestavě.

Něco jim tam hapruje!

Snad to nebude Jurgen.

Reagovat
smazaný uživatel

sehranost...

Reagovat
smazaný uživatel

Po tolika utkáních bych to na sehranost neházel!

Reagovat
smazaný uživatel

když se podíváš na to co dělal klinsmann tak jo... vyrotoval ze základní sestavy nejlepší hráče + i kapitána a micho se musel trápit na DZ

Reagovat
smazaný uživatel

Ale abych pravdu řek,tak mě to nijak nervy netrhá.

Několik týmů mi je bližšich

než je BM.

Reagovat
smazaný uživatel

Hoeness nepřímo potvrdil že tyhle 3.body zachranily Klinsiho a zarověn NAKOPNOU BAYERN K VELKÝM VÍTEZSTVÍM ono GIGANT mužstva dokážou rozhodnout až v 90min třeba viz REAL MADRID

Reagovat
smazaný uživatel

či Chelsea která občas vyhraje i kvůli jednomu přímáku (ale nevim, jestli to už je gigant mužstvo, ze současný kvality ? a z historie ne...)

Reagovat
smazaný uživatel

Gigant Bayern byl,jea bude.Hlavní je,aby proti fialkám nastoupil Toni.Proti bývalým spoluhráčům se určitě nakopne k výbornému výkonu.

Reagovat
smazaný uživatel

jejnže má slíbeno, že když se trefí, tak mu nechaj uříznout ucho

Reagovat
irik

Už bylo na čase

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele