Hodnoťte nás až na konci sezony, nikoli v polovině, vzkazuje Saúl

16.12.2016, 11:02
Aktuality
Atlético Madrid v uplynulých letech šlapalo na paty Realu Madrid a Barceloně a dokázalo utrhnout i jeden mistrovský titul, letos to ovšem na úspěšný ligový ročník zatím nevypadá. Celek z hlavního města Španělska poztrácel spoustu bodů a nabral velké manko...

Atlético suverénním způsobem proplulo do osmifinále Ligy mistrů, když za sebou v základní skupině nechalo i Bayern Mnichov, v LaLize se mu podle představ už ale nedaří. Z patnácti zápasů vyhrálo jenom sedm, z posledních sedmi duelů navíc odcházelo hned čtyřikrát poraženo. V tabulce to pro družinu Diega Simeoneho znamená až šesté místo s dvanáctibodovým mankem na vedoucí Real Madrid.

"Jsme silní, jednotní a držíme s trenérem, za něhož budeme bojovat až do posledního kola. Letošní sezona z tohoto pohledu nebude jiná. S trenérem zůstaneme až do smrti. To, zda je toto naše nejhorší sezona či nikoli, by se mělo zhodnotit až na konci, nikoli v polovině," říká záložník Saúl Ñíguez.

Na vítěznou notu se Atlético bude moci naladit zítra odpoledne, to na svém stadionu přivítá Las Palmas.

"Na sobotní utkání jsme nažhavení a chceme výhru, která nám dodá klid na práci po zimní přestávce. Věřím tomu, v sobotu se pokusíme změnit současný vývoj," slibuje Saúl.

Autor: Tomáš Pavlík / marca.com

Komentáře (15)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

"S trenérem zůstaneme až do smrti."

Ok.

Reagovat
smazaný uživatel

OK

Reagovat
Billy McClane
Reagovat
Ragnar Lothbrok

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

opakovany vtip neni vtipem

Reagovat
Rarášek

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Spalovač šancí

Na konci sezóny už vás ani nikdo hodnotit nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

tak dlho sa cakat nikomu nechce, nemame si aj tabulku pozret az po sezone a potom nejaky highlight zo vsetkych zapasov sezony?

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Reagovat
REPLIKATOR

Na konci sezony budete ještě horší

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele