Hoarau opět zraněn, v letošním roce si již nezahraje

20.10.2009, 19:35
Aktuality
Guillaume Hoarau toho v posledních měsících moc nenahrál a lepší to nebude ani ve zbytku roku 2009. Útočník PSG si o víkendu poranil pravé koleno a následně se podrobil podrobnému vyšetření. To odhalilo přetržený vaz a francouzský útočník si v letošním kalendářním roce již nezahraje...

"Magnetická rezonance nám potvrdila, že Guillaume Hoarau si přetrhl vaz v pravém koleni. Jeho stav vyžaduje pět týdnů naprostého odpočinku. Až poté bude moci začít rehabilitační program," stojí v prohlášení PSG.

Hoarau měl opravdu velkou smůlu, zranění si totiž přivodil v zápase s Toulouse, do kterého naskočil až v 84. minutě.

Hoarau byl loni nejlepším střelcem PSG a posadil se i do francouzské reprezentace, na konci sezony ho ovšem začala trápit třísla a vedle závěru sezony 2008/2009 přišel i o začátek letošního ligového ročníku. Zatím nastoupil v sedmi zápasech a dal jednu branku.

Absence jednoho z klíčových hráčů se projevila i na výkonech PSG. To před sezonou pomýšlelo na účast v Lize mistrů, po devíti kolech je ovšem až deváté.

Autor: Tomáš Pavlík / sports.yahoo.com

Komentáře (13)

Přidat komentář
homeles8

Reagovat
tomasinho

Ach jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Gijómovi se to letos slušně mrdá..., snad ho Erding s Luyindulou nahradí.

Kežman bude ještě chybět

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš by mohl dostat šanci Arnaud.. Rád bych ho viděl hrát

Reagovat
smazaný uživatel

Arnaud no, nevím..., letos zatím bez minuty. sice je ještě mladej, ale podle mě to není žádnej zázrak..., teda aspoň podle toho co jsem viděl (viděl jsem ho jen jednou a to ještě v předešlých sezonách..., loni, nebo předloni, jinak statistiky).

Reagovat
smazaný uživatel

p.s.: víc by mohl hrát Sankharé..., to je talent

Reagovat
smazaný uživatel

tak já Arnauda ještě ani hrát neviděl.. Jenom jsem o něm slyšel. Sankharé? není to spíš náhrada za Giulyho, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Sankharé není útočník, to jsem moh dopsat no..., umí hrát ve středu zálohy i na kraji, na křídle jsem ho ještě neviděl, takže nevím, ale jinak se mi v těch pár zápasech moc líbil.

Reagovat
smazaný uživatel

jeeej .. špatné tohle .. díval jsem se na jejich zápas s Tolouse a útok je tragický .. hlavně Luyindula .. myslím že aji Kežman byl lepší ale nedostal tolik prostoru :( .. velká ztráta pro PSG do konce roku .. a otázka bude jestli Hoarau po těch zraněních naváže na loňské výkony..

Reagovat
onze

KEZMAN urcite nechyba. SANKHARE tak ako pises je zaloznik.ARNAUD je talent, myslim ze jeho cas este pride. Tiez bol dlchsie zraneni, ale uz je v poriadku. Co je zial pravda, LUYINDULA nema formu, ale snahu urcite mu nemozem upriet aj v TOULOUSE sa snazil.Ale viem nie je to ono. Uz by mal byt k dispozicii ERDING v nedelu v OM. HOARAU ma strasnu smolu, velmi ma to stve, super chlapik,skromny a hlavne vyborny strelec.Skoda velmi,velmi. ZDRAVIM VSETKYCH FANUSIKOV FRANCE A HLAVNE PSG. Pozyvam vas na nasu stranku CZ a SK FANS PSG.

Reagovat
M11

Reagovat
Liquid

Ať jde na kliniku k Housovi a zítra je jak rybička.

Reagovat
smazaný uživatel

Fernando jako náhrada za Kharju, hmm jak nostalgické.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele