HLASY ZE STAMFORD BRIDGE

02.11.2006, 17:15
Aktuality
"Jsme silnější než loni," ozývá se z londýnské Chelsea. Úterní remíza na Nou Campu posílila sebevědomí Blues. A trenér José Mourinho naznačuje, že věří v setrvání jeho týmu v Champions League až do závěrečných bojů.

"Neumím předpovídat budoucnost, jsou tu španělské, anglické, německé a italské týmy, které mají také potenciál k celkovému vítězství v poháru, pravdou ovšem je, že my jsme letos velmi silní. Silnější než loni," říká Mourinho. V kontextu jiných, většinou velmi sebevědomých výroků portugalského kouče je jasné, že jeho tipem na celkového vítěze LM je právě jeho tým.

Dvojzápas s Barcelonou, který měl pikantní příchuť odvety za loňské osmifinále nejprestižnější evropské klubové soutěže, naznačil, který z největších favoritů má momentálně větší sílu. Čtyři body na kontě klubu Romana Abramoviče ukazují, že Chelsea. Povzbuzeni svými výsledky proti Barce jsou i sami hráči. "Rozhodčí byl proti nám, ale my uspěli. Zachovali jsme chladnou hlavu a ukázali naši soudržnost," nechal se slyšet kapitán John Terry. "Loni jsme měli ze soupeřů příliš velký respekt. Dnes je to jiné. Vyzráli jsme," říká pro změnu opora záložní řady Frank Lampard.

Mourinho ještě upozorňuje, že Chelsea odehrála čtyři velmi dobré zápasy v LM a hodlá v takovýchto výkonech pokračovat. Ulehčenou situaci v poháru mají londýnští v tom, že se nemusí strachovat o pozici v domácí lize. Spolu s Manchesterem United totiž úspěšně unikají všem pronásledovatelům. To vše si uvědomují i bookmakeři, kteří považují Chelsea za největšího favorita soutěže.

Zdá se, že mužstvu ze Stamford Bridge vše skvěle vychází. Ale pozor! Jsme teprve ve třetině sezony. Leccos se ještě může změnit. Příklady reprezentačních týmů Argentiny a Francie z posledního světového šampionátu ukazují, že dobře rozjetý začátek ještě nemusí vést k celkovému vítězství a počítat se musí i s těmi nenápadnými, kteří nepostupují tak suverénně...

Autor: Jan Švestka

Komentáře (18)

Přidat komentář
Marv

to zamrzi

Reagovat
Marv

..ale spatny konec

Reagovat
Shevchenko

Dnes 7 článků

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

Chelsea forever

Reagovat
HOST*SP

Zahrejte si njelepší fotbalovou hru! Je to zdarma a v češtině! hrraje te již spustu lidí..

Co?

SoccerProject je onlinový fotbalový manažer zcela zdarma

Kdo?

Každý se může přidat a hrát, potřebujete jen počítač s připojením k internetu

Kolik?

SoccerProject je zdarma. Manažeři, kteří nás přesto finančně podpoří obdrží odměnou některá extra vylepšení, ale hra samá je stejná pro všechny manažery bez rozdílu. Takže herní realita je skutečně zdarma!

Jak?

Hraní hry je velmi jednoduché: stanete se manažerem svého vlastního týmu. Budete zodpovědný za zaměstnance, hráče, stadión, zápasy, přestupy, ...

Zaregistrujte se přes tento odkaz: http://www.soccerproject.com/index.php?section=3&lng=cs&uID=68661

Reagovat
smazaný uživatel

ty voe, tento manik spamuje aj na www.acmilan.cz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hehe, uz sa tesim.Chelsea ma taketo chlapacke reci kazdu sezonu, a vzdy dostanu vo vyradovacej fazii LM na kotel.Holt, peniaze nejsu vsecko

Reagovat
smazaný uživatel

Vy mate co říkat - Berlusconiho ovečky

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea je sice silnější ale má výkyvy ve hře což se dá postřehnout v Anglické lize kdyby Hillario nechytil penaltu tak buh ví jak by to bylo dál Fotbal Chelsea v premier league mě nudí až na zápas s Porstmouthem ale v LM hrají opravdu dobře

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je chlapče staré jak svět...

Reagovat
smazaný uživatel

jen si to převzal nějaký chudák a dal tam takovou hnusnou hudbu...

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

možná starý pro vás "znalce", ale já jsem plno z těch kousků neviděl

Reagovat
smazaný uživatel

Snad se Dinho opět vrátí ke svým starým kouskům.

http://www.metacafe.com/watch/53008/ronaldinho_magia_2005/

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

hezké

Reagovat
HOST*tamburin

Sezona je dlouha a Chelsea musí potvrdit to co říká ve vyřazovacích soubojích. Pevně doufám, že nevyhraje LM. :-)

Reagovat
smazaný uživatel

tak to nejsi sám

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele