Hláška roku 2009 - vyhlášení výsledků

01.01.2010, 21:46
Názory a komentáře
Zaujalo nás
Anketa o nejlepší diskusní příspěvek roku 2009 měla mezi vámi slušný ohlas, sešly se bezmála dvě tisícovky hlasů. Souboj o vítězství byl dramatický až do konce - první dva nakonec dělí jen jedenadvacet hlasů. A kdo vyhrál a může se těšit na drobný dárek?
1. místo (303 hlasů)

herbage: Já si asi nechám vyoperovat půlku mozku a začnu tipovat znova. Už podruhé je Hudynho o dobrých pár bodů předemnou a to už není náhoda. Já se svojí systémovou analýzou, kde ve složitých diferenciálních rovnic druhého řádu beru v úvahu výsledky mužstva 50 let dozadu, aktuální formu, zraněné, počasí, či zda jsou domácí či hosté a pak Hudynho, který přijde a řekne si: Chelsea 4ever, Bayern, Barca smrdí, Sevilla - neznam, dáme Realek, fialovoučká, má oblíbená barva, šup tam Fiore, zbytek si hodí kostkou a čáry-máry-fuk, má 5 bodů.

2. místo (282 hlasů)

Farter: Co se stane kdyz mi neni vice jak 12 let?

GATTUSO: začne Ti v nejbližších letech růst ochlupení, mutovat hlas..., přivykneš k alkoholu, možná sem tam odpálíš cigárko..., přestaneš tahat holky za vlasy, páč je teď budeš chtít pro změnu ohnout atd. máš se na co těšit...

3. místo (223 hlasů)

Pod tipovací soutěží...

Hodak: hele co znamená když dám 10

vandertom: Že vsadíš za deset korun

herbage: A 02?

vandertom: Zavoláš na operatora 02, a tam Ti poradi tip na tento zapas.

dakri: a co 12?

vandertom: Po dvanacti pivech ti bude všecko jasný

4. místo (180 hlasů)

jiri - fcb: Teda je to trenérova věc, ale může mi někdo zcela erudovaně vysvětlit, proč jezdí jako trojka Vaniak a ne nějaký mladík sbírající zkušenosti?

georgeo: protože důchodci mají levnější jízdné

5. místo (164 hlasů)

Wašek: Při pohledu na tabulku je vidět, že Tottenham je opravdu nejsilnější tým v Anglii. Unesou nad sebou všech 19 týmů.

Herbagemu gratulujeme, jako dárek dostane tričko s logem Livesportu :-)

Autor: Petr Starý

Komentáře (917)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele