Hitzfeld vyřadil Kahna ze sestavy a dal mu pokutu

11.12.2007, 15:42
Aktuality
Pro brankáře Bayernu Mnichov Olivera Kahna skončila předčasně podzimní sezóna. Trenér Ottmar Hitzfeld svého svěřence z disciplinárních důvodů vyřadil ze sestavy pro sobotní zápas s Hertou Berlín, navíc hráči udělil pokutu 25 tisíc eur.

Podle spekulací německého tisku se trenéru Hitzfeldovi nelíbila kritika, kterou zkušený brankář v magazínu Kicker adresoval letním posilám Bayernu – hvězdám Francku Ribérymu a Lukovi Tonimu.

Dalším důvodem může být, že Kahn odešel příliš brzy ze sobotního vánočního klubového večírku. Tím prý porušil své povinnosti z pozice kapitána. Bavorský klub však všechny spekulace odmítl komentovat s tím, že se jedná o interní záležitost klubu.

Potrestaný Kahn však pokutu přijal. "Ani mě to nepřekvapilo. Rozumím tomu, disciplína je nade vše," prohlásil bývalý německý reprezentant, který dnes normálně trénoval s týmem.

Autor: Radim Šantrůček / ČTK

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Zaujimave, ze kritizoval akurat Taliana a Francuza.

Reagovat
smazaný uživatel

by mě zajímalo, co by dělal lehman, kdyby byl jedničkou a wenger by ho takhle přeradil ... myslim, že by to byla vtipnější reakce než ta od kahna... škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím,že Kahn by si nejdříve zamést před svým prahem. Nikdy jsem ho nemusel.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele