HITZFELD: V LÉTĚ ODCHÁZÍM

05.03.2007, 12:15
Aktuality
Ottmar Hitzfeld povede Bayern Mnichov jenom do konce letošní sezóny. 58letý kouč nemíní ustoupit od svého půsovního rozhodnutí a dal tak za pravdu německým médiím, která již hledají jeho nástupce...

"Nikdy nemůžete nic vyloučit, ale já jsem se už nějak rozhodl a dále nebudu pokračovat," prohlásil Hitzfeld v rozhovoru pro deník Frankfurter Allgemeine.

58letý bývalý trenér Borussie Dortmund se na lavičku bavorského velkoklubu vrátil před měsícem, kdy vedení po nepovedeném startu do jarní části bundesligy odvolalo Felixe Magatha. Ani Hitzfeldovi se zpočátku příliš nedařilo, v posledních týdnech však přišel zlom a Bayern je opět ve hře o mistrovský titul.

Mnichovský tým o víkendu vyhrál 3:2 na hřišti Herty Berlín, v tabulce je sice až na čtvrtém místě, na vedoucí Schalke však místo dvanácti ztrácí už jenom šest bodů.

Německý tisk už hodně dlouho hledá Hitzfeldova letního nástupce. Chvíli se mluvilo o Thomasi von Heesenovi, teď se nejčastěji skloňuje jméno současného kormidelníka Getafe Bernda Schustera.

Autor: Tomáš Pavlík / football365.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
HOST*steve

koukám pár překlepů.. :) vecoucí, tavulka... :-)) redaktoři :)

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

stane se..

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

něco mi říká, že Schuster!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele