Hitzfeld si pochvaloval charakter, Kahn nechápal

11.04.2008, 12:12
Aktuality
Obrovské drama bylo k vidění v odvetě čtvrtfinále Poháru UEFA mezi Getafe a Bayernem Mnichov. Španělský klub několikrát sahal po postupu mezi poslední čtyři, největší favorit letošního ročníku mu ale pokaždé radost překazil. Trenér Bayernu Ottmar Hitzfeld si po utkání pochvaloval přístup svých svěřenců...

"Vrátit se do zápasu, když v prodloužení prohráváte 1:3, je něco fantastického. To dostatečně vypovídá o charakteru týmu, ale zároveň jsme potřebovali trochu štěstí. Hodně jsme si to zkomplikovali a Getafe odehrálo vynikající zápas, my jsme tak neměli příliš šancí. Tým si postup do dalšího kola vybojoval," řekl po utkání Hitzfeld.

Bayern doma před týdnem jenom remizoval 1:1 a v odvetě tak musel skórovat. To se mu podařilo až v 89. minutě, kdy svou trefou poslal duel do prodloužení Franck Ribery. Domácí měli fantastický nástup do prodloužení, hned v jeho první minutě se trefil Casquero a o dvě minuty později přidal pojistku Braulio. S Bayernem to vypadalo špatně a dva trny z paty mu vytrhl až Luca Toni. Italský kanonýr ve 115. minutě vykřesal naději a v samém závěru prodloužení zajistil Bayernu postup.

"Nemám slov a to jsem toho ve fotbale zažil už hodně. Až se za deset let všichni sejdeme, nebudeme se bavit o Realu Madrid nebo Manchesteru United, ale o Getafe. Nemohu si vzpomenout, kdy jsem viděl nebo dokonce hrál v podobném zápase," prohlásil po utkání Oliver Kahn.

Kahn a Hitzfeld se po letošní sezoně rozloučí s Bayernem a zatím to vypadá, že to bude veselé loučení. Mnichovský gigant má na dosah tři trofeje, vedle semifinále Poháru UEFA se již probojoval do finále domácího poháru a s velkým náskokem vede tabulku německé nejvyšší soutěže.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

skoda,fandil sem Getafe hrali fakt dobre

Reagovat
smazaný uživatel

Golman Getafe by se mel po tomhle zapase sam zakopat tak 2metry pod zem.To co v prubehu zapasu predvedl byla hruza....

Reagovat
smazaný uživatel

njn...

Reagovat
Tsigi

Argentinský brankář Roberto Abbondanzieri pravděpodobně prodlouží kontrakt se španělským Getafe až do roku 2010. Současná smlouva má vypršet o rok dříve. Pětatřicetiletý Abbondanzieri chce chytat minimálně do roku 2010, kdy by rád stál v argentinské brance během mistovství světa v Jižní Africe.

Jinak Toniho a Ribéryho je v Bayernu škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

taky jsem nechápal a ještě nechápu jako kahn...

Reagovat
smazaný uživatel

FC BAYERN UKAZAL A DOKÁZAL SVOU DRTIVOU SÍLU JAK VNITŘÍ TAK TYMOVOU NADHERA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BAYERN BAYERN BAYERN BAYERN

Reagovat
smazaný uživatel

ukazal ho.vno dokazal to Ribery a Toni doufam ze prestoupi do lepsiho tymu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele