Hildebrand si na svou šanci počká

17.10.2007, 10:19
Aktuality
Německo si v sobotu zajistilo postup na evropský šampionát a trenér Joachim Löw tak může v klidu spřádat plány pro rakousko-švýcarskou misi. Jedním z otazníků bude post brankáře, na němž by měl dostat přednost Jens Lehmann. Za gólmanem Arsenalu čeká na svou šanci Timo Hildebrand, který je s rolí dvojky v tuto chvíli smířen...

"Rozdělení brankářů již bylo dáno a trenér nám řekl, jaké role budeme zastávat. Nesmíme spolu bojovat, ale spolupracovat pro dobro týmu. Nejsem ten typ, který své požadavky sděluje v médiích. Pochopitelně nevíme, co se stane, pokud Jens nebude chytat v Arsenalu, ale každý z nás ví, že změna v bráně před šampionátem není plánovaná," prohlásila letní posila Valencie.

"Jens jednoho dne ukončí svojí mezinárodní kariéru a já počítám s tím, že dostanu šanci v reprezentaci," dodává Hildebrand.

Autor: Tomáš Pavlík / football365.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
HOST*

Pavlíku Tomáši, to nevíš, že Lehmann má 2 žlutý?

Reagovat
HOST*jarek

souhlas. Mělo by zde zajisté být zmíněno že si zachytá dnes proti našim. Jinak pro mě osobně je Lehman staré železo a Hildebrant by si zasloužil již více prostoru. Osobně nechápu příliš ani jeho draft do Arsenalu, takový tým by měl nejen v poli ale i na post golmana hledat někoho talentovanýho mladýho a né vysloužilého golmana na 1-2 sezony a pak tradá duchod.Almunia ale nechytá zle. Snad to bude ta država.

Reagovat
HOST*skeptik

Nevim jestli slovo zachyta je na miste...spis prostoji...protoze my budem branit bura.

Reagovat
Kily

hehe, sranda, ale na tvůj účet, nepochopil jsi, že je to myšleno na ME, ne na dnešní zápas

Reagovat
HOST*Arne

po Lehmannovi by měl dostat šanci Timo, ale v záloze jsou další jména - Enke, Wiese, Adler, Neuer, Jentsch, Schäfer - všechno gólmani na reprezentační úrovni, avšak... chytat může jen jeden. z tohoto hlediska jsme na tom lépe my. nemáme sice takové kvantum dobrých golmanů, ale máme jednu extratřídu, kterou Němci (a spolu s nimi většina reprezenatcí) nemaji

Reagovat
HOST*

myslim ze by mel byt potom jednickou timo a neuer dvojkou ptz uz v mladem veku podava podle me velmi dobre vykony a v budoucnosti by to mohl byt jeden z nej brankaru nemcu v historii

Reagovat
HOST*

hildebrand je nejlepsi lehmann by nemel v reprezentaci chytat kdyz neni jednicka v arsenalu dvojka by mel bejt schafer

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele