Hiddinka spekulace o Bayernu těší, zůstane ale u Ruska

10.01.2008, 17:34
Aktuality
Otázka nového trenéra Bayernu Mnichov zůstává i nadále nezodpovězena. Některá německá média si za jednoho z nejžhavějších kandidátů vybrala Guuse Hiddinka, ten ovšem o tuto práci nemá zájem...

"Neproběhl žádný kontakt. Právě jsem prodloužil smlouvu s Ruskem do léta roku 2010 s vidinou mistrovství světa. Vždy je spousta spekulací a Bayern je jedním z nejlepších klubů v Evropě. Slyšet své jméno v souvislosti s ním je pěkné, ale na této spekulaci není nic pravdivého," prohlásil nizozemský kouč.

Hiddink má na svém kontě řadu trofejí jak na klubové, tak i mezinárodní scéně a svůj zatím poslední úspěch si připsal v listopadu, kdy na úkor Anglie dovedl Rusko na evropský šampionát do Rakouska a Švýcarska.

Bayern Mnichov hledá nového trenéra během jednoho roku již podruhé. Po špatném startu do druhé poloviny loňské sezony byl odvolán Felix Magath a jeho povinnosti převzal Ottmar Hitzfeld. Zkušený kouč ze své funkce pak odstoupí na konci letošního ročníku a očekává se, že se ujme kormidla švýcarské reprezentace.

Autor: Tomáš Pavlík / football365.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

To nemuze vest reprezentaci a klub soucastne??

Reagovat
smazaný uživatel

Na takovyhle urovne to uz zvladat nejde.

Reagovat
smazaný uživatel

mel by odmitnout. uspechy mel s mene zvucnymi tymy. nevim jak by toto spojeni dopadlo

Reagovat
smazaný uživatel

O to víc by mě to právě zajímalo

Reagovat
smazaný uživatel

O to víc by mě to právě zajímalo

Reagovat
RMCF

docela úspěšný byl i s Holandskou repre(semifinále MS)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele