HENRY: ZŮSTÁVÁM

10.04.2007, 18:34
Aktuality
Thierry Henry, dnes již legenda londýnského Arsenalu, se vyjádřil ke spekulacím o jeho možném letním přestupu. Výborný kanonýr prohlásil, že žádná z informací, které se objevily v médiích, nebyla pravdivá. Henryho prý již unavuje stále odpovídat na toto téma.

V Anglii se v minulém týdnu o tomto údajném přestupu popsalo mnoho papírů. Podle novinářů chce katalánský velkoklub FC Barcelona udělat Arsenalu novou nabídku a znovu usilovat o příchod kapitána Gunners.

Kouč Arsenalu Arsene Wenger se odmítl k tomuto problému vyjádřit s tím, že to pro něho není téma. Henry, který je nyní mimo hru kvůli problémům s tříslem, opět prohlásil, že by byl rád oddaný svému klubu až do konce kariéry. Navíc našel originální způsob, jak zahnat všechny spekulace. "Nevím, co víc mám dělat nebo co víc mám říkat," řekl Henry znechuceně. "Možná bych mohl nosit tričko, na kterém by velkým písmem stálo: Zůstávám v Arsenalu. Tak bych chodil po Londýně a možná by to lidi za nějakou dobu pochopili. Ale je pravděpodobné, že se mýlím a třeba by to neustalo. Kolikrát mám pro různá média říkat, že zůstávám v Arsenalu? Je to hrozně nudné. Vždy vím, kam bude směřovat každý rozhovor."

"Chcete to slyšet ještě jednou?" zeptal se popuzeně Thierry Henry novinářů. "Myslím si, že jsem již několikrát dokázal, že mám Arsenal opravdu rád. Vždy jsem pro tento klub dělal maximum. Nejsem z těch, kteří pouze mluví. Dokazuji to na hřišti."

"Trenér Wenger před několika dny oznámil, že nikam nejdu, a tak vůbec nevím, o čem se tady bavíme. Vždyť je to jasně řečeno. Můžu pouze opakovat stále tu samou větu, ale vůbec se mi to nelíbí. Vždy se najde někdo, kdo si myslí opak, ale na to už snad ani nemá cenu reagovat," zakončil rozhovor francouzský reprezentant.

Autor: Ondřej Štícha / skysports.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

to je slovo chlapa...

Reagovat
HOST*

konecne nekdo kdi mluvi pravdu

Reagovat
HOST*

spolehliví chlap

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele