HENRY: POTŘEBUJEME ZKUŠENOSTI

30.05.2007, 15:06
Aktuality
Arsenal za sebou má neúspěšnou sezónu, účast ve finále Carling Cupu jeho fanouškům zklamání určitě nevynahradí. Po stěhování na Emirates Stadium se od "Kanonýrů" čekalo více, chyběly však zkušenosti...

"Tento rok bylo opravdu obtížné znovu se dívat, jak daleko jsme skončili za vedoucími týmy. V Anglii již dlouho vládne první čtyřka, v současnosti mě hodně trápí, že jsme skončili na jejím konci," připomněl francouzský útočník 21tibodovou propast mezi jeho týmem a mistrovským Manchesterem United.

Arsenal má v současné chvíli obrovský potenciál, řada skvělých a mladých fotbalistů dává jeho fanouškům právo věřit, ze Gunners čekají slavná léta. Na Emirates Stadium by jistě rádi navázali na sezónu 2003/2004, v níž získali mistrovský titul a neprohráli ani jeden ligový zápas.

"Byl jsem v týmu, který za celou sezónu neprohrál ani jeden zápas, takže vím, co je třeba k zisku titulu. Když máte v týmu tolik mladíků, nemůžete počítat se stejným týmovým duchem nebo se stejnými výsledky, jaké jsme měli tenkrát. Vyhrávat je velice obtížné, nespadne vám to z nebe. Nebyl jsem a stále nejsem hotovým hráčem a určitě jsem jím nebyl ve svých dvaceti letech," brání Henry své o několik let mladší spoluhráče.

Autor: Tomáš Pavlík / eurosport.com

Komentáře (33)

Přidat komentář
HOST*Carlitos

Heh, muj oblíbenej klub Barcelona se chystá za 22 milionů euro koupit Palacia z Boky Juniors!!! Tady jsem se to dočetl:

http://www.efotbal.cz/index.php?page=clanek&clanek=19369

za rok bude Barca opět válet :-)

Reagovat
HOST*C.Ronaldo

Já nevim no.. článek je to zajímavej, ale už se toho napovídalo.. I když ten reportér pokud vim tak jako první věděl o návratu Riquelmeho zpět do Boky i o přestupech Gaga a Higuaína, takže třeba má zase pravdu...

Reagovat
HOST*Carlitos

jo, p. Štádler je hodně obdorník na jihoamerickej fotbal a má dobrý články, ale na redaktory eurofotbal nemá Tak co kluci, kdy tady bude zpráva o Barce a Palaciovi???

Reagovat
HOST*C.Ronaldo

uvidíme, ale Palacio je asi dobrej, když za něj dávaji 22 mil. eur

Reagovat
HOST*Carlitos

Palacio je borec jak svině

Reagovat
smazaný uživatel

Je goooood!

Reagovat
HOST*Blaugrana

Nehovorim, ze je zly ale zasa vyvalit za neho 22milionov euro je moc!!!som tiez dnes cital, ze sa Barca zaujima aj o Trezegueta a ochotna zan zaplatit 11 milionov euro!!!no neviem uvidime ako to dopadne!

Reagovat
smazaný uživatel

Já té spekulaci o přestupu nevěřím, není to na Mundu ani ve Sportu.

Reagovat
smazaný uživatel

hehe, tak na nich asi moc nezáleží (viz výmysly s Krkicem), každopádně je to na vás docela velká pálka, to jsem zvědavej

Reagovat
smazaný uživatel

Právě proto. Po Palaciovi podle mě půjdeme v momentě, kdy bude jasné, že nevyšly jiné možnosti (Henry, Forlán, Milito atd).

Reagovat
smazaný uživatel

Jde o to, že je tam každý drb, proto by bylo divné, aby to tam nebylo, když už by to bylo jisté...

Reagovat
smazaný uživatel

jisté ne, ale ten borec do toho celkem dost vidí, navíc to tam docela zajímavě rozepsal, takže na tom asi něco bude... být váma, tak bych se tomu zas až tak nebránil - hodně dobrej hráč, sice asi nemůže hrát hrot, ale pokryje obě strany, vhodnej i na lavku (což Henry není a Makaaye s Forlanem asi nechcete, že), jen trochu srazit cenu a bude to ok...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já bych Palacia bral, ale víc jak 15 bych za něj teda nedal...

Reagovat
smazaný uživatel

Já se mu vůbec nebráním, navíc vicepresident Bocy řekl, že už je s Barcou dohoda...

A narozdíl od jiných mě netrápí ani cena, zas si říkám, že jsme šetřili dost dlouho a když holt chcem kvalitního hráče, tak za něj musíme pořádně zaplatit.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, aha, ono se to píše o té dohodě i v tom článku.

Reagovat
HOST*VaVaVoom

a ste vy normalny do pice !!! to vas doma neucili, ze komentare musia suvisiet s clankom ????....... co uz s vama

Reagovat
Slejdy

mlc jezis

Reagovat
HOST*Pičák

no to máš teda pravdu to jo no. Vůbec to nesouvisí s tématem

Reagovat
HOST*nofan

To sou takový pičusové.

Reagovat
smazaný uživatel

Může mi někdo vysvětlit jak jakýsi Palacio souvisí s článkem o Arsenalu?

Reagovat
smazaný uživatel

No je to jasné. Palacio totiž přestoupí do Barcelony, čímž zabere místo Henrymu, který tak bude muset zůstat v Arsenalu a proto taky hořekovat nad tím, že jeho týmu chybí zkušenosti. Kdyby Palacio nepřišel, Henry by odešel a tenhle článek by vůbec neexistoval.

Informace o Palaciovi je tedy naprosto zásadní.

Reagovat
HOST*taky gooner :-)

Dr. Kyslík trapný jako vždy Nevím proč by Henry odcházel z Arsenalu, když to neudělal už loni a navíc podepsal dvouletou smlouvu? Ze všech těch bulvárních "okurkových" letních přestupových spekulací je mi zle, protože vyjde tak jedna ze sta...

Reagovat
smazaný uživatel

Možná proto, že by chtěl i něco vyhrát.

Reagovat
HOST*Thomick

Co to má bejt ty vole...kysliku, co vyhrála barca letos????

Reagovat
HOST*Fuck

přesně tak táhněte si kecat o Barceloně jinde tady nějaký keci koho Barcelona kupuje a nekupeje nezajímají!!!!!!!!!!!!!!!!Stejně sou to jenom všechno lži kolik už tady bylo napsáno jen děně přestupů a nic se neděje ty články mají tak 5%pravdu!!!Se vzpamatujte je to je o tom aby měli lidi o čem kecat

Reagovat
HOST*vccv

To tady můžu všude taky psát Juventus kupuje Lamparda za 50milionů eur!!!To sem četl v novinách La Gazetta Della Sport to není zmé hlavy!Ale proč bych to dělal když tomu nevěřím.Ste všichni snílci jak prase

Reagovat
smazaný uživatel

dej odkaz, já četl o 25

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

sníš či bdíš? bůh nechť je tvým pastýřem

Reagovat
HOST*Arselo

Henhy nosí číslo 14 to znamená že dá každou sezonu 14 golů

Reagovat
HOST*elasty

Ronaldo má 99

Reagovat
HOST*nofan

No jo Henry. Nesmíš se divit, když Arsenal prodal Vieiru, Wiltorda, Pirese. A pak na finále poháru Wenger postaví pouze ty mladý kluky. Je to suce gesto, ale takhle se poháry nevyhrávaj. Asi to Arsenalu stačí.

Reagovat
HOST*nofan

Ale zase máte novej stadion, tak OK.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele