Henry: Arsenal potřebuje ještě čtyři hráče nejvyšší kvality

27.04.2015, 16:56
Aktuality
Arsenal sice podává během posledních týdnů výrazně zlepšené výkony, podle bývalého kanonýra Gunners Thierry Henryho to však stále na boj o titul nebude stačit. K tomu prý AFC potřebuje ještě posílit...

Kanonýři naposledy na své domácí půdě přivítali Chelsea, po bezbrankové remíze pak na svěřence Josého Mourinha ztrácejí pět kol před koncem těžko dostižných deset bodů.

Aby se Arsenal mohl konečně naplno zapojit do zápolení o titul, potřebuje podle Henryho přivést čtyři hráče nejvyšší kvality. "Podle mého názoru jsou potřeba brankář, stoper, záložník s dobrým držením míče a kvalitní útočník," prohlásil Henry, jenž vzpomíná právě na Chelsea. "Minulou sezónu ji něco chybělo, přivedla nějaké hráče, najednou se nachází na čele," dodal.

Gunners přesto, že o nejcennější trofeje opět letos bojovat nebudou, mohou kýžený pohár získat, neboť mají před sebou finále FA Cupu s Aston Villou.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (665)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele