Havlíček nahradí v Hradci odvolané duo Frimmel, Pilný

08.05.2017, 15:02
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (45)

Přidat komentář
Stannis Baratheon

Tento klub nemá budoucnost.

Reagovat
Posledni Kovboj

Kulic na lavce to budou zase u Cechu nestihat pipy

Reagovat
smazaný uživatel

Mara

Reagovat
Blasphemer

tzv. plzeňský model (Bečka & bečka Horváth approves)

Reagovat
smazaný uživatel

Dolů s Příbramí a nejlépe na několik sezon.

Reagovat
Posledni Kovboj

jako rodilej hradecak souhlasim, tohle je nedustojny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A po tech nekolika sezonach oba do cfl

Reagovat
Snatus

Ten Hradecký fotbal je fakt komedie.

Reagovat
Stannis Baratheon

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Stannis Baratheon

V mládežnických kategoriích excelují, ale v áčku jen bojují o sestup. To je tam nalejvaj v kabině? Nebo je vyplácej rovnou v žetonech?

Reagovat
Posledni Kovboj

uz od 90. let je Hradec ciste exportni klub. Co ma nohy, jde ven, on se ten Jukluv barak sam nepostavi.

Reagovat
Stannis Baratheon

bohužel, je to tak a ne jinak..

Reagovat
smazaný uživatel

A co chceš jako s tímhle dělat? nejsou prostě prachy no, kádr složenej z odhovanců a hráčů na hostování, který nikdo nechce a když už zkusí jednoho dražšího hráče viz Harba, tak si to nemá s kým dát, pak,ten kádr nemůže mít v dnešní době na víc než na pendlování mezi první a druhou ligou

Reagovat
Snatus

Jde o to, že mladým se tolik šancí nedává. Pamatuji si, jak vyhrála juniorka ligu, hráli opravdu dobře. A do áčka se nedostal ani jeden z nich.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na druhou stranu nejlepší hráč premiérovýho ročníku juniorský ligy Šimeček teď hostuje ze Slavie v Benátkách nad Jizerou. Takže ta soutěž asi není žádný měřítko.

Reagovat
Snatus

Tak nemůžeš v současné chvíli srovnávat možnosti Slavie a HK. Navíc nebyl to první ročník, kdy Hk vyhrál? To byla úroveň soutěže vyšší.

Reagovat
smazaný uživatel

První ročník vyhrála Zbrojovka, HK jí nevyhrála nikdy... A ten Šimeček u nás nehrál za áčko ani v dobách temna.

Reagovat
Snatus

Omlouvám se, to bylo vlastně ještě před juniorkou, kdy vyhráli nejstarší dorost.

Reagovat
Kang & Kodos

Jméno Sbírka básní o stadionu coming soon.

Reagovat
Blasphemer

Hradecké elegie

Reagovat
andrew96

Je pravda, že trénování pod lízátky se rovná vyhnanství.

Reagovat
vanGomm

Výměna trenérů už je o ničem.Dá se říci s křížkem po funuse.Jinak Hradec zřejmě doplatil na rozdělení kraje na dva rsp. na tři.V součastnosti je Hradecký,Pardubický a čast Vysočiny.Dříve to byl pouze Východočeský.To má dopad i na nižší soutěže.Tam šla úroveň také dolů.Nejvíc je to patrné u krajského přeboru.

Reagovat
Snatus

Já třeba hraju A. třídu a tam mi paradoxně připadá, že letos je ta úroveň lepší.

Reagovat
vanGomm

Kouknul jsem do ročenek a týmy co hrály I.A dokonce i I.B třídu hrají teď KP.Některé co hrály ten Východočeský KP hrají nyní divizi a dokonce III. ligu.Pro zajímavost.Východočeský přebor dříve tvořily npř. týmy.

Hlinsko,Dukla Hradec Král.Chrudim,Svitavy,Vysoké Myto,Trutnov,Dvůr Králové,Semily,Pardubice B,Ústí/Orlicí atp.Dnes KP Hradecko hrají Hořice,Libčany,Lázně Bělohrad,Dobruška,Chlumec/Cidl.Provodov,Broumov,Vysoká,Slavia Hradec atp.To nemůže být vyšší úroveň.

Reagovat
smazaný uživatel

Většina z těch týmů a aktualně (provodov, broumov) co jsi napsal je ráda, že to dá vubec dohromady no..

Reagovat
Snatus

To co píšeš je přeci blbost, týmy zanikají a nové vznikají díky financím soukromníků. Já osobně hraju A. třídu v HK už nějakých 5 let (dřív jsem hrál krajský přebor než se spadlo). A můžu říct, že A. třída se letos zvedla.

Reagovat
Posledni Kovboj

za koho?

Reagovat
vanGomm

Žádný z těch jmenovaných nezanikl ani nevznikl.Přece není možné,aby měl současný Hredecký krajský přebor,který aby měl 16 členů,tak musel být doplněn týmy z I.A třídy vyšší úroveň než tehdejší Východočeský KP,který tvořily týmy z Hradecka,Pardubicka,Vysočiny a částečně i z Liberecka.A je lhostejné jak se ty týmy jmenovaly.

Reagovat
OnderCZ

V podstatě s tebou souhlasím. Pamatuji zápasy za žáky a dorost, když ještě nebyli kraje a hráli jsme krajskou soutěž a jezdilo se všude různě po východních Čechách. Heřmanův Městec, Prachovice, Tesla Pardubice, Slovan Pardubice, AFK Chrudim B, SK Chrudim atd. Bylo to fajn.Pak najednou přišlo rozdělení a celá severní část Havlíčkobrodského okresu byla připojena ke kraji Vysočina, i když jsem byl tenkrát mladý, tak pamatuji, že tenkrát byla i nějaká petice, která požadovala, aby Chotěbořsko zůstalo alespoň v Pardubickém kraji. Leč bohužel. A tak jsme v dorostu najednou začli jezdit do Brtnice, Polné, Humpolce, Telče apod. Neříkám, že to bylo něco špatného, jen prostě nového.

V té době jsem také poctivě chodil sledovat jak okresní, tak krajské soutěže A týmů. Vím, že v tu dobu probíhaly různé reorganizace a tak se postupovalo ve velkém a týmy které dříve ve "východočeském rozdělení" hráli třeba okres najednou za dva roky hráli třeba 1.A třídu. A celkově to pořád říká dost lidí, že např. 1.B třída kraje Vysočina je srovnatelná s okresním přeborem Pardubického kraje, to samé 1.A třída s 1.B třídou. Ono je to i vidět na tom našem pralese tak trochu, za Ždírec už nehraji, nicméně ten svojí kvalitu má a vrátí se zpět do divize, pokud letos vyhraje krajský přebor Vysočiny, ale chci říct, že okresní přebor Havlíčkobrodského okresu a Chrudimského okresu se nedá srovnávat. Chrudimský je mnohem výš.

Dále mě také mrzel přechod k jiným novinářům. Zvyklý na pokrytí zápasů v novinách a kvalitní reportáže i ze III. třídy, které jsem od mých dejme tomu třinácti let hltal s přechodem do jiného kraje zmizely. Najednou člověk četl v pondělních novinách jen výsledky a to i v okresním přeboru. Zvyklý na názory trenérů, i když to prostě byla jen taková tak okresní úroveň, kecání občas o ničem, zastaralé názory apod, tak to prostě k té atmosféře okresního fotbalu patřilo a bylo fajn, že někdo dělá takové služby pro čtenáře. A člověk si dnes koupí Chrudimský deník a pořád vidí, jak se tam tomu regionálnímu fotbalu celý týden poctivě věnují, je to fajn. V tom Havlíčkobrodském, no zlepšilo se to postupem času, ale je to pořád mizérie. Věnuji se tomu jeden redaktor, který píše pořád o jednom klubu (Mírovka), ať se mu daří nebo ne a to proto, že tam má kamaráda. Jiné kluby ho moc nezajímají. Ale ať Mírovka vyhraje nebo prohraje, téměř vždy je nějaký titulek a vyjádření trenéra. No, je to sice fajn, ale člověk si pak připadá, že čte spíš klubové noviny každý týden. A jinak je to víceméně celý týden o Jihlavě, něco málo čtení o krajském přeboru a pár řádků o A a B třídě.

A teď je člověk rozpolcený ještě o to víc, celé mládí člověk čte v regionálním tisku o Hradci Králové, tak si k němu vytvoří tak trochu vztah, aby ho cca od 16 let nahradila v tom tisku Jihlava. Ke které už jsem si také za ta léta nějaký vztah vytvořil. A teď mi řekněte komu přát sestup a záchranu.

Reagovat
vanGomm

Já nesrovnávám jednotlivé okresy,tam se v podstatě nezměnilo nic.Srovnávám pouze krajské přebory a tam je jasné,že ta úroveň šla dolů.Dnešní KP má úroveň tehdejší 1.A třídy a možná,že je ještě o malinko níž.Tehdejší Vychodočeský přebor,ale i ty ostatní kraje (bylo jich tehdy v České rep.pouze 7) měly úroveň určitě výšší než nyní.Jak pišeš krom dnešního Hradecka hrály v KP také týmy z dnešního Pardubicka,Vysočiny i Liberecka.O rozdílu nemůže být pochyb.Ted je tuším 14 krajů no asi aby bylo kam umístit neustále narůstající úřednictvo

Reagovat
smazaný uživatel

Asi je pozdě ale Havlickovi to přeji. Když si vezmu jak hraje pod jeho vedenim Cerveny Kostelec útočný fotbal tak snad to převede aj do hradce.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kezba1

On sam jeste hraje ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Loni myslim nastupoval obcas i za becko..

Reagovat
Snatus

Na to, kolik prachů má ČK, tak to je pěkná bída.

Reagovat
db18

Reagovat
ratusek

A co Pulpit nebo Franz? kde jsou nějaké životní jistoty?

Reagovat
meno

Po sezoně

Reagovat
smazaný uživatel

Jo stale hraje. A ještě tam je i předseda. Jak to vše zvladne.

Reagovat
Pyroman

"Máme strašně málo času" -> "budu chtít mužstvu předat nový herní styl."

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Vzhledem k tomu, ze Jihlava toho Bilka vcas vylila, nemuze bejt ani jasnejsi, komu ten sestup letos prat. Pristi rok to bude naslapanejsi

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele