Hargreaves odepsal Liverpool z boje o titul

22.01.2008, 10:56
Aktuality
Boj o anglický mistrovský titul se letos bude týkat už pouze tří klubů, alespoň takového názoru je Owen Hargreaves. Záložník Manchesteru United již na začátku druhé poloviny sezony odepsal Liverpool, jehož ztráta na čelo se každým kolem zvětšuje...

"V sobotu večer jsem se díval na tabulku Premier League a Liverpool za námi zaostával o patnáct bodů. Vím, že stále mají k dispozici ještě spoustu zápasů, ale i tak je to obrovská ztráta. Podle mě to vypadá na souboj tří koní - United, Arsenalu a Chelsea," citoval bývalého fotbalistu Bayernu Mnichov deník The Sun.

Liverpool včera patnáctibodové manko na vedoucí duo Manchester United, Arsenal sice stáhl, domácí remíza s Aston Villou je ovšem další ztrátou. Reds zatím posbírali čtyřicet bodů a jsou pátí se stejným ziskem, jaký má i sedmý Manchester City. Družina Rafaela Beniteze ztrácí dva body na městského rivala Everton a ještě o osm bodů více má třetí Chelsea.

"Chelsea si po změně manažera vede dobře a je jedním z kandidátů. Mezi prvními třemi celky nevidím jasného favorita na zisk titulu. Doufám však, že v květnu budeme na prvním místě stále my," řekl dále Hargreaves, jehož tým je jenom o skóre před druhým Arsenalem.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (17)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Já bych ho nepodceňoval tolik, ale asi to bude "Big three" v tomhle roce

Reagovat
smazaný uživatel

To ano, ale Live sa este dostane na 4 miesto urcite. Na viac nema. Vid ten vcerajsi match. Benitez by mal odist...

Reagovat
vacin

Já bych ze čtvrtýho místa neodepisoval ani Everton.

Reagovat
smazaný uživatel

som fanusik liverpoolu a dufam ze pojde uz len hore v tabulke

Reagovat
smazaný uživatel

jakožto fanda Manchesteru U tak mě celkem udivuje proč RAfa neodejde?to jsou pořád kecy a nic.nejvíc ze všech z hráčů Liverpoolu bych titul přál Gerrardovi,to je srdcař atd.ale bohužel nic,a jaktotak vypadá tak to asi jentak nebude.to jsou ambiciozní nákupy atd.to samé Tottenham.Manchester,Arsenal,Chelsea sice prohlašují to samé,kupují hráče atd ale svá slova dodrží a bojují o titul do konce sezony.to Liverpool po prvních 3 kolech má jasno

Reagovat
smazaný uživatel

Být na jeho místě tak po včerejším zápase odstoupím......

Reagovat
smazaný uživatel

Si normalni???? Proc by odstupoval??? V anglii to neni jako u nas, po nekolika ne zrovna povedenejch zapasech radsi trener utece.. A myslim ze zrovna Benitez to v Live zvednul.. Chce to cas, na kazdyho prijde krize..

Reagovat
smazaný uživatel

Protože už delší čas je pro Live spíš zlem. Utratil pořádnou sumu peněz na posily a stále nenaplňuje klíčovou ambici, která se jmenuje ligový titul. Času dostal dost, peněz utratil přespříliš a titul stále nepřichází....Live je klub, který má největší tradici minimálně v Anglii a že bude hrát na špici tabulky je pro ně samozřejmost....A Benitez je stále nedovedl až na vrchol a ani teď to tak nevypadá....já bych byl pro jeho odstoupení...

Reagovat
smazaný uživatel

žádný Hargreaves neodepsal Liverpool z boje o titul.......LFC se z něj - ostatně jako každý rok, odepsal ještě před začátkem sezóny sám......

Pokud ani po této sezóně neodejde kokot RAFA, tak v PL máme definitivně jeden volný flek v Big Four

Reagovat
smazaný uživatel

Ale pre slepice určite nie

Reagovat
Devil

I kdyz Liverpool ma jeste zapas k dobru s West Hamem, tak souhlasim , ze o titul se popere prvni trojce !

Reagovat
smazaný uživatel

bohuzel to tak letos asi, bude, ale porad jeste zbyva 16 kol, aspon pro liverpoll ktery ma o zapas min, a hraje se o 48 bdou, cili ztrata 14 bodu by se dala dohnat, ale vsechny zapasy by musel vyhrat, no uvidime, snad se ted zvednou a west ham porazi a pak budou vyhravat vice mene do konce sezony YNWA

Reagovat
smazaný uživatel

liverpool je v premiere league odepsaný ale počkejte na ligu mistrů asi o5 půjdou hodně daleko...

Reagovat
smazaný uživatel

Asi to chce čas Rafa možná zbytečně často michá sestavu vždyt se musí se sehrát podívejte se na Arsenal .Každopádně jim fandím a doufam že se rychle zvednou a přiblíží se čelu tabulky.

Reagovat
smazaný uživatel

Já sem fans club chelsea mno ale muzu potvrdit že lieverpool už nedosáhne na titul ani za boha

Reagovat
smazaný uživatel

a cukotka uz vubec ne

Reagovat
smazaný uživatel

ale jo,chelsea má manU,arsenal i liverpool doma tak proč by nemohli titul vyhrát?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele