HARGREAVES NENÍ NA PRODEJ!

03.11.2006, 16:57
Aktuality
A ne a ne dát pokoj! Něco podobného si teď nejspíše říká generální manažer Bayernu Mnichov Uli Hoeness, kterému se vůbec nelíbí neustálé choutky Manchesteru United na angažování záložníka Owena Hargreavese. 25letý Angličan je snem Alexe Fergusona, který se anglického reprezentanta snažil získat již v létě. Nyní má přijít další nabídka...

Manchesteru se sice podařilo najít posilu do zálohy v podobě Michaela Carricka, který na Old Trafford putoval výměnou za 18 milionů liber, avšak ani jeho stále se lepšící výkony nedaly Fergusonovi na záložníka Bayernu zapomenout.

A Fergie se tedy vrací díky zimnímu přestupovému termínu zpátky do hry. Celý kolotoč se znovu rozběhl během posledních dnů, kdy Sir Alex Hargreavese do nebe vychvaloval a opět připomněl, že má u něj tento hráč místo v jeho záloze snů. Nechyběla samozřejmě ani zmínka o chystané nové nabídce pro Bayern, což byl asi poslední hřebíček do rakve Hoenessovy trpělivosti.

Generální manažer bavorského velkoklubu zdůraznil, že Hargreavese prostě nepustí a vůbec nebude záležet na tom, jak vysoká by případná nabídka byla: "Jakékoli pokusy Manchesteru jsou naprosto zbytečné. Owena v lednu za žádných okolností neprodáme!"

Tato reakce je vcelku odůvodnitelná, mnichovský klub se totiž stále ještě nedokázal plně vyrovnat se ztrátou Michaella Ballacka, v lize je až druhý a odchod dalšího tak důležitého středopolaře by mohl být pro Bayern kritický.

Otázkou zůstává, jak dlouho by dokázal Bayern držet ambiciózního Hargreavese, pokud by on sám začal přestup k Rudým ďáblům vyžadovat. Na druhou stranu je potřeba zmínit, že sám nikdy žádné snahy o odchod neprojevoval a dokud se tak nestane, nemusí se Bayern ničeho obávat.

Autor: Petr Kilian

Komentáře (3)

Přidat komentář
HOST*Jardel

Když nabídnou dobrou sumu tak na prodej je

Reagovat
HOST*marv

Hargreaves nesmí odejít z Bayernu,je to výborný hráč-at si Manchester nechá zajít chut

Reagovat
smazaný uživatel

Hargreaves je pro Bayern nesmírně důležité, už se mi zdálo, že po nadějném začátku z něj nic nebude, ale nezapadl a teď je opora

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele