Hannover se trápí, kouč Frontzeck zatím zůstává ve funkci

24.09.2015, 14:50
Aktuality
Po loňské sezoně byl Michael Frontzeck hrdinou, nyní je trenérem, jemuž hrozí odvolání z lavičky Hannoveru. Německému klubu se start do nové sezony vůbec nepovedl a v šesti zápasech získal jenom jeden bod. Kouč má v tuto chvíli jistotu, že ve funkci zůstane i pro nejbližší souboj s Wolfsburgem...

Frontzeck přišel do Hannoveru v závěru loňské sezony a zachránil ho v 1. Bundeslize. Úvod nového ročníku je naopak v podání jeho týmu tragický, Hannover sice začal remízou v Darmstadtu, v dalších pěti utkáních ovšem podlehl Leverkusenu, Mainzu, Dortmundu, Augsburgu a včera Stuttgartu. Výkony a výsledky týmu podtrhuje poslední místo v tabulce.

"Odehráli jsme prvních šest zápasů, z osmnácti možných bodů získali jen jeden a jsme poslední. Myslím si, že postavení v tabulce odpovídá výkonům a pochopitelně mám obavy. Potřebujeme uhrát pozitivní výsledky a poprat se s výzvami, které před sebou máme," říká předseda Martin Kind.

"Nemohu jeden den říct, že trenér zůstává a druhý den přijít s něčím jiným. Frontzeck bude na lavičce rovněž v sobotu. Musíme zůstat klidní a nadále pracovat," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / sports.yahoo.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Slomka by se mohl vrátit. Šašci typu Korkut nebo Frontzeck už snad stačili..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Hannover sestup a snim asi stuttgart hamburg asi ne to je takovej baník a slávie u nás ne a ne sestoupit samozřejmě baníku to přeji jenom proto , že šafarčík by vypadl

Reagovat
smazaný uživatel

Kde berieš istotu, že Šafarčík by vypadol?

Reagovat
bobis21

jistota není, ale už nebude možnost na ničem vydělat, tak nebude mít důvod tam být ...

Reagovat
smazaný uživatel

Predávať hráči sa dajú aj z 2.ligy. Ale máš asi na mysli skôr nízky záujem a žiadne príjmy z TV práv a pod. Inak ozýva sa niekto, že má záujem prevziať resp dávať peniaze do Baníka? Ono sa to zdá ako samozrejmosť pri takej značke, ale nemusí to tak byť. U nás to je podobné v Prešove...veľmi podobnú situáciu máme čo sa týka problematického majiteľa a vedenia

Reagovat
smazaný uživatel

nene podle nových pravidel od téhle sezony když nemá 2 celek FNL stadion vyhovující tak nepostupuje jediná možnost je , že by nechtěl zůstat 15 celek synot ligy v lize

Reagovat
smazaný uživatel

A celej managment by vypad z baníku jelikož z FNL nejsou prachy

Reagovat
smazaný uživatel

Je takmer isté, že skôr či neskôr (v okruhu pár najbližších kôl) skončí. Len to jeho odvolanie predĺžujú.

Reagovat
Arne

Kind udělal velkou chybu tehdejším odvoláním Slomky... Teď má ale Badera, ten mi v Norimberku přišel jako poměrně schopný manažer.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele