HANKE PŘESTOUPIL DO HANNOVERU

24.05.2007, 17:08
Aktuality
Wolfsburg opouští v krátké době již druhý kvalitní útočník, po Diegu Klimowiczovi dal VfL sbohem také Mike Hanke. Německý reprezentant má namířeno do konkurenčního Hannoveru, který za něho zaplatil pět milionů eur...

"Přesvědčilo mě, že mě chtěli trenér i manažer. Chci dávat góly, abych si znovu získal místo v národním týmu," vyhlásil svůj hlavní cíl 23letý útočník.

V souvislosti s Hannoverem se mluvilo spíše o příchodu jiného útočníka. Německý klub měl velký zájem o Michaela Forssella z anglického Birminghamu, vše bylo na druhé cestě, v posledních dnech se však jednání zasekla a po přestupu Hankeho není vyloučen jejich konec.

Wolfsburg se letos jen tak tak zachránil mezi elitou a čeká ho generální obměna. Po Hankem a Klimowiczovi ho opustí také argentinský záložník Andres D´Alessandro, jehož hostování v Zaragoze bude změněno v přestup. Vedle nich se s VfL již rozloučili předseda Lothar Sander a odvolaný trenér Klaus Augenthaler.

Autor: Tomáš Pavlík / teamtalk.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
HOST*derek

velmi šikovný hráč. snad konečně nebude pořád zraněný a prosadí se víc určitě na to má...

jen je mi divný, že se ho wolfsburg zbavuje

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

jednu chvíli se dokonce zdálo, že to je velký talent.. ne že by stále nebyl, ale něco mu chybí..

Reagovat
HOST*derek

jj, to rozhodně. chybí mu něco, co by z něj udělalo extratřídu nebo aspoň hodně nadprůměrnýho hráče...ale pořád z něj může být velmi dobrej striker

ale dává málo gólů

Reagovat
HOST*1860

tak toto je muj oblibeny hrac, podle me ma navic nez na hannover..

jinak to je vyprodej Wolfsburgu???

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele