HAMIT ALTINTOP POSÍLÍ BAYERN

14.02.2007, 15:56
Aktuality
Hamit Altintop v létě vymění modrou barvu za červenou. Turecký záložník odejde ze Schalke 04, kde mu na konci sezóny vyprší kontrakt, a posílí Bayern Mnichov, s nímž se dohodl na tříleté spolupráci...

"Jdu na tři roky do Bayernu," prohlásil 24letý fotbalista v rozhovoru pro magazín Sport Bild. "Schalke mi mé rozhodování ulehčilo tím, že jsem poslední dobou nenastupoval, ačkoliv jsem předtím vždycky hrál dobře."

Informace o chystaném přestupu prosákly na veřejnost již minulý týden, podle vyjádření trenéra Schalke Mirka Slomky však tehdy Altintop nabídku bavorského velkoklubu odmítl. Nyní má o své další budoucnosti jasno, v nejbližších čtyřech a půl měsících ale na Bayern ještě myslet nebude. "Chci odcestovat do Bayernu s mistrovskou medailí," vyhlašuje hráč svůjcíl pro zbytek letošní sezóny.

Ze soupisky klubu z Gelsenkirchenu jméno Altintop nezmizí, modrý dres totiž obléká ještě Hamitovo dvojče Halil, který do klubu přišel v létě z Kaiserslauternu. Schalke má letos blízko k zisku titulu, na jaře zatím neztratilo ani bod a druhému Werderu Brémy odskočilo již na rozdíl šesti bodů.

Autor: Tomáš Pavlík / football365.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
HOST*

To jsem zvědavej, co na to fanoušci Schalke 04 při zápase s Bayernem. Myslím, že mu to daj pěkně znát.

Reagovat
HOST*Mirko Slomka

zrádce

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele