HAMIT ALTINTOP PO SEZÓNĚ OPUSTÍ SCHALKE

09.02.2007, 08:09
Aktuality
Turecká dvojčata Hamit a Halil Altintopovi spolu v dresu Schalke 04 stráví pouze jeden rok. Prvně jmenovaný záložník se totiž rozhodl z Gelsenkirchenu na konci sezóny, kdy mu vyprší současný kontrakt, po čtyřech letech odejít a zkusit štěstí někde jinde...

"Rozhodl jsem se opustit klub. Se Schalke budu vždycky udržovat kontakt, vždy s ním budu nějak spojen," prohlásil 24letý záložník.

Další kroky tureckého reprezentanta by měly vést do Bayernu Mnichov, s nímž se hráč údajně již domluvil na podmínkách smlouvy. To však popírá trenér Schalke Mirko Slomka, podle něho sice Altintop dostal od bavorského klubu konkrétní nabídku, ale nakonec jí odmítl.

V Schalke vedle Hamita působí ještě jeho dvojče Halil, který do klubu přišel v létě z Kaiserslauternu. Tým z Gelsenkirchenu má letos blízko k zisku titulu, v neděli vyhrál na půdě vedoucího Werderu a usadil se na čele bundesligového pelotonu se tříbodovým náskokem právě před Brémami.

"Moc bych si přál rozloučit se se Schalke vítězstvím v lize," stanovil si Hamit Altintop jasný cíl pro zbytek svého angažmá v Gelsenkirchenu.

Autor: Tomáš Pavlík / football365.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
Bender

Bratři v triku končí....Ale Hamit byl vždycky lepší

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele