HAMBURK ZÍSKAL OLIČE

30.01.2007, 14:58
Aktuality
Hamburk nakonec přece jenom získal jednu zimní posilu. Německému klubu v boji o záchranu v tamní nejvyšší soutěži pomůže Ivica Olič, chorvatský útočník přichází do HSV na přestup z CSKA Moskva...

"Jsme si jisti, že Ivica bude pro náš tým přínosem. Sledovali jsme ho už dlouho," řekl o nové posile trenér Thomas Doll. 27letý chorvatský reprezentant se svému novému zaměstnavateli upsal do léta 2009 a Hamburk za něho zaplatil dva miliony eur.

Olič zažil v CSKA úspěšné čtyři roky. Třikrát zde vybojoval mistrovský titul, dvakrát Ruský pohár a byl také u toho, když moskevský tým triumfoval v Poháru UEFA. V létě mu ale končila smlouva a po odmítnutí nabídky z Wiganu se nakonec dohodl na smlouvě v AOL Areně.

Olič má na svém kontě 42 startů za národní tým, v nichž zaznamenal šest branek. Zkušenosti z Německa již má, v roce 1999 to neúspěšně zkoušel v Hertě Berlín. V Hamburku doufají, že druhý bundesligový pokus mu vyjde daleko lépe. HSV je po osmnácti kolech až na předposledním místě tabulky.

Zraněními zmítaný německý klub o víkendu přišel o dalšího hráče. Obránce Guy Demel si v utkání proti Arminii Bielefeld natrhl stehenní sval a na hřišti se neobjeví pět týdnů. Také proto trenér Doll povolal zpět rebela Thimoteeho Atoubu.

Autor: Tomáš Pavlík / uefa.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Takže nakonec přestoupil a to už Cska říkala, že nikam nejde

Reagovat
HOST*Skibe

Hamburku už nepomůže ani svěcená voda

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

avšak Olič je skvělý, viděl jsem na podzim ze 3 matche CSKA v LM a v lize.. hrál skvěle!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele