Hamburk rezignoval na udržení Rafaela van der Vaarta

07.01.2008, 14:15
Aktuality
Vedení Hamburku se smířilo se ztrátou svého kapitána. Rafael van der Vaart se již dlouho netají úmyslem z německého klubu odejít a přestupu do nějakého velkoklubu se dočká nejpozději v létě tohoto roku...

"Jeho rozhodnutí nás nezastihlo nepřipravené. Plánovali jsme na dvou frontách a s Rafaelem měli mnoho pozitivních rozhovorů. Těšíme se na dalších šest měsíců s ním a jsme si jistí, že nám i nadále bude odvádět stoprocentní výkony," naznačil ředitel HSV Bernd Hoffmann, že má v úmyslu hráče prodat až po skončení sezony.

O Van der Vaarta se před letošní szonou vážně zajímala Valencia, nyní se jako nejpravděpodobnější jeví přestup do Juventusu, kde by Nizozemec měl časem nahradit Pavla Nedvěda.

24letý fotbalista je kapitánem a důležitou součástí Hamburku, za který letos nastoupil ke čtrnácti ligovým zápasům a zaznamenal devět branek. Van der Vaart se v průběhu víkendu nechal slyšet, že rozhodně nestojí o prodloužení smlouvy se svým současným zaměstnavatelem. Nizozemský reprezentant má v Hamburku smlouvu do léta roku 2010 a je v ní zakotvena klauzule, podle níž může za rok a půl odejít pouze za jeden a půl milionu eur.

Autor: Tomáš Pavlík / sportinglife.com

Komentáře (15)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Je jasný, že ho v létě prodaj, než aby čekali ještě rok a on pak odešel za 1,5 mil EUR.

Reagovat
smazaný uživatel

no tak to pude asi do boleslavi místo Matějovskýho , ale vážně za 1,5 mil.oiro to bude nabídek, přál bych mu Valencii

Reagovat
smazaný uživatel

kéž by to vyšlo

Reagovat
smazaný uživatel

HSV je vybornej tym, ale pro hrace jeho formatu je tento klub maly.

Reagovat
M11

pujde do juve

Reagovat
smazaný uživatel

já bych tam viděl radši Diega.. ale ani Vaart není špatný

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

van der vaart je vyborný....

Reagovat
smazaný uživatel

rád bych ho viděl v anglický lize...ale je pravda, že Juve po něm kouká už dlouho...Hamburk není špatnej tým ale nemám rád německou ligu ať uteče co nejrychleji může

Reagovat
smazaný uživatel

já si zas myslím, že Vaart je typický hráč pro taktičtější pomalejší styl fotbalu. Tudíž Německo, Itáli, popřípadě Španělsko ok!!! můj názor

Reagovat
M11

pro italii je jako stvoreny...

Reagovat
smazaný uživatel

Diego musi zustat v Bremach aby vyhrali titul je to tahoun a mastr tymu

Reagovat
T:o:M

to jsem zvedavi kam pujde......nechci aby sel do juve ani do valencie...doufam ze se rozhodne spravne libil by se me treba v atletiku nebo v seville tam by byl neco jako ted v hamburku...

Reagovat
M11

to muze byt i v juve

Reagovat
smazaný uživatel

van der Vaart do SLOVACKA !!! Bo do chelsea ....

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele