Hamburk chce mezi nejlepších dvacet

10.09.2007, 17:05
Aktuality
Nemalé ambice mají v Hamburku. Klub z přístavního města se opět kvalifikoval do pohárové Evropy a tak by tomu mělo zůstat i v letech následujících. Předseda HSV Bernd Hoffmann by byl rád, kdyby se celek z Německa dostal mezi dvacítku nejlepších klubů "Starého kontinentu"...

"Myslím si, že jdeme správným směrem, potřetí v řadě jsme se kvalifikovali do evropských pohárů. Když jsem poprvé říkal, že se chceme dostat do nejlepší dvacítky, byli jsme na 143. místě, nyní jsme poskočili na 60.," pochvaluje si Hoffmann.

"S veškerou úctou ke klubům jako Alkmaar nebo Villarreal, když jsou oni mezi nejlepšími dvaceti, pak musíme usilovat o totéž," dodává Bernd Hoffmann.

Hamburk zažil příšerný start do loňské sezony a po její polovině se pohyboval v sestupovém pásmu. Vše poté změnil nástup Huuba Stevense, který tým vytáhl až na sedmou příčku zajišťující účast v Intertoto Cupu. Letošní ligový ročník začal Hamburk daleko lépe. Po čtyřech kolech mu patří pátá příčka a v posledním zatím odehraném zápase remizoval se zatím suverénním Bayernem Mnichov.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (7)

Přidat komentář
HOST*opasino

hamburk mezi dvacet nejlepších? tak to nevim, koho by vytlačil

Reagovat
HOST*

Například jak říká Hoffman,Villareal či alkmar

Reagovat
smazaný uživatel

hodně bude záležet esi si po sezoně udržijou van der Vaarta,to bude pro ně ukol č.1,kterej ale bude hodně těžkej a myslim si že Rafa pude po sezoně na 90% pryč(Valencie)

Reagovat
HOST*

tak to maj co delat

Reagovat
HOST*mysman

maj dobre hrace,vaart de jong kompany....maji na to a z nemecky ligy je mam asi nejradsi preju jim to....navic jarolím by potom byl na tom líp.

Reagovat
HOST*

mají na to

Reagovat
HOST*tomigun

Naprosto souhlasim s mysmanem,v bundeslize sou prostě nejlepší.A doufám že Bayern vyhoří,i když to zatím tak nevypadá

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele