Guti: Kostra týmu už je kompletní

07.05.2008, 11:32
Aktuality
Real Madrid s přehledem vyhrál letošní ročník španělské Primera Division a v příští sezoně by rád zaútočil i na triumf v Lize mistrů. K tomu by mu nemusely pomoci ani nějaké velké posily, o čemž je přesvědčen jeden ze služebně nejstarších hráčů Bílého baletu Guti...

"Do projektu se skvěle zapojil celý tým. To, co jsme začali pod Schusterem, nemohlo jít lépe. Nové posily? Můžeme získat dva nebo tři hráče, ale kostra týmu už je kompletní. Nebudou třesky jako Zidane, Ronaldo nbo Figo," myslí si Guti.

V souvislosti s Realem Madrid je spojován především útočník Valencie David Villa, na radaru pak má Bílý balet ještě dva elitní kanonýry. Jedním z nich je nejleší střelec španělské nejvyšší soutěže Daniel Güiza, tím druhým pak Luis Fabiano.

"V Realu Madrid není žádný z nich, ale stejně tak můžeme získat všechny tři. Všichni tři jsou velice kvalitní. Güiza je skvělý zakončovatel a v pokutovém území je vždy připraven. Villa by toho přinesl hodně, stejně jako Luis Fabiano," dodává Guti.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (15)

Přidat komentář
Kapřík

Villu si v Realu umím představit, nicméně pro Güizu mírně favorizuju Barcu.

Reagovat
smazaný uživatel

ja bych koupil - daniho alvese , quaresmu (kaka')´a benzemu

Reagovat
fantomas

no to by si Real dal do nosu

Reagovat
Komat

Real madrid a jejich tendence skupovat útočníky...opravdu nechápu.

Reagovat
Kapřík

Bejvávalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že posilovat opravdu není moc potřeba. Když si vezmeme soupisku po jednotlivých řadách, tak obrana: Fabio Cannavaro,Gabriel Heinze,Marcelo,Christoph Metzelder,Pepe,Sergio Ramos, Michel Salgado, Miguel Torres. Tady bych rád viděl jednoho mladšího středního obránce. Cannavaro je už starší a Metzelder je myslím vhodný spíš na náhradníka a k tomu ty zranění. Kraje jsou dobře pokryty Ramosem a Heinzem, líbí se mi i ofenzivnější marcelo. Torres mě moc nepřesvědšil a Salgado, co jsem viděl, tak většinou hrůza. Takže možná náhrada za vykartovaného Ramose by se hodila.

Záloha: Javier Balboa,Júlio Baptista, Mahamadou Diarra,Fernando Gago, Gut,Wesley Sneijder. Tak tady vidim největší slabinu v podobě běhavého kreativního záložníka s dobrou finální myšlenkou. Guti, který zastupuje tuto roli není běhavý a jeho výkony jsou občas jak na houpačce. Klub jako real by měl mít na tomto postu větší kvalitu.

Útok: Gonzalo Higuaín,Raúl,Arjen Robben,Robinho,Javier Saviola, Roberto Soldado,

Ruud van Nistelrooy. Útočníků máme na 2-3 posty až až. I když Robben by se dal označit spíš za zálohu a Robinho podle systému hry taky. Je třeba se zbavit některých, který jsou nevytížení. Asi Saviola a Soldado a max koupit alternativu za Ruuda. Takový útočník, který dokáže dát z hovna gól je důležitý hlavně v těžkých utkáních LM.

Reagovat
smazaný uživatel

real na vitezstvi lm nema, na to tomu tymu neco chybi. nedokazu si predstavit jak porazeji minimalne semifinalove anglicke tymy

Reagovat
Logan

Nakupy: do zalohy Fabregas a do utoku Villa

Prodeje: Salgado,Soldado

Reagovat
smazaný uživatel

To by bylo hodně zajímavý....ale na Fabregase ZAPOMEŇTE

Reagovat
smazaný uživatel

na Villu ať zapomenou, žel, to se asi těžko stane

Reagovat
Logan

Nene...chci aby se Real vratil,tam kde byl v letech 98-02 a tydle 2 by jim mohli dat to, co jim ted chybi a vysvihnout je tam :) Myyslim, ze pak by konkurovali i nynejsi Anglicke nadvlade

Reagovat
smazaný uživatel

cez leto staci kupit jediny nakup-Samir Nasri.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim si ze Villa by dobre zapadl do jejich systemu ale neumim si tam představit třeba Fabiana vubec ne

Reagovat
smazaný uživatel

Villa přestoupí do Realu a Guiza by měl jít do Vale

Reagovat
smazaný uživatel

Diego, Garay, Huntelaar

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele