Guerrero vyměnil Corinthians za Flamengo

29.05.2015, 18:14
Aktuality
Další změnu dresu učinil José Paulo Guerrero. Nyní už 31letý kanonýr ukončil smlouvu s Corinthians, dlouho však bez angažmá nezůstal, následující tři roky by měl peruánský sutér oblékat dres Flamenga...

Guerrero si udělal jméno na německé scéně. Nejprve čtyři roky oblékal dres mnichovského Bayernu a posléze šest roků strašil soupeřovy obrany v útoku konkurenčního Hamburku.

Před třemi roky se zkušený útočník rozhodl pro návrat do Jižní Ameriky a dohodl se na přestupu do Corinthians. Zde měl Guerrero smlouvu ještě na dva a půl roku, přesto odchází.

Reprezentant Peru, za které do této chvíle odehrál 49 mezistátních utkání a vstřelil 19 gólů, ukončil kontrakt, aby se mohl stát posilou ambiciózního Flamenga. Za to by měl nastupovat tři roky.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Mentál utek.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se rychle vrať zase.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mr.Mike

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
smazaný uživatel

Z jeho kariéry si nejvíc pamatuju jak sundal Ulreicha

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele