GUDJOHNSEN ZPÁTKY DO ANGLIE?

30.07.2007, 18:16
Aktuality
Islandský fotbalista Eidur Gudjohnsen se možná po anabázi v Barceloně vrátí do Anglie. O jeho služby údajně stojí West Ham United. V Upton Parku by se Gudjohnsen setkal mimo jiné se svým krajanem a majitelem klubu Eggertem Magnussonem.

Že je Gudjohnsen svolný k návratu do Londýna, prozradil médiím jeho otec a agent v jedné osobě Arnor. "Slyšel jsem o zájmu West Hamu, ale kontakty zatím žádné neproběhly. Každopádně v Barceloně nás ujistili, že Eidurovi nebudou stát v cestě, pokud by chtěl odejít," řekl Gudjohnsen senior.

Všeobecně se předpokládá, že Gudjohnsen se po příchodu Henryho dostane na trávník jen sporadicky. Islanďan tedy zvažuje své možnosti uplatnění na Nou Campu a případnému návratu na Ostrovy by se zřejmě nebránil.

Osmadvacetiletý útočník, který před odchodem do Barcelony oblékal v Premier League dresy Boltonu a Chelsea, se v současné době zotavuje ze zranění kolena. "Až se dá Eidur do pořádku, zvážíme všechny možnosti a uvidíme," dodal Arnor Gudjohnsen.

Autor: Jiří Fišara / skysports.com

Komentáře (32)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Doufám, že zůstane v Barce, i když chápu, že by chtěl hrát víc, než bude moc v Barce. Ale řekl bych, že příležitost dostane, zvlášť v době, kdy bude Eto´o na Mis. Afriky a pokud by se někdo z ofenzivní čtvěřice zranil, taky by byl první náhradník. Což je ideální. V právě skončené sezoně totiž hrál nejlépe, když nastoupil až v průběhu utkání, kdy dokázal mužstvo rozpohybovat a důrazem se dokázal prosadit. Na druhou stranu, co jsem četl o Bojanovi, jak zahrál v těch dvou přípravných ukáních, tak by nemusela být o náhraddníka do útoku nouze a Guddy by za slušný peníz odejít mohl.

Reagovat
smazaný uživatel

snad proboha zůstane...

Reagovat
smazaný uživatel

To si taky říkám o půlce vašeho týmu, zatím to vychází.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*

a je tam jeste ezquerro a jeste nekdo? saviola a giuly odesli....takze kdyz etoo odjede a treba henry se zrani tak je tam jen gudon? a pak jen bojan...to neni dobry jestli odejde...tak jedine koupit treba jeste ailtona nee delam si srandu ale treba....nekoho slusnyho co ale muze jit i na lavicku...treba sinamu pongolla nebo tak...nebo piqiuoneho

Reagovat
smazaný uživatel

Tak odchod Ezquerra je jen otázkou času doufám, i když nechápu, kdo by ho mohl chtít. Bude muset Barca za jeho odchod ještě zaplatit

Reagovat
HOST*

Není to tak špatný hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

Ezquerro je hrozný kopyto!!!

Reagovat
smazaný uživatel

V Barce možná, ale jinde by mohl hrát La Ligu úplně v pohodě. Snad odejde do Bilbaa.

Reagovat
smazaný uživatel

Před odchodem do Barcy dal v Bilbau snad 17 gólů za sezonu! Možná je to i s Copa del Rey, ale stejně...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Jak to vypadá okolo Palacia ??

Reagovat
HOST*

Zůstává v Boce.

Reagovat
HOST*

a nebo wiltord by moh do barcy...jen se tam jit tak vyprdet a obcas zaskocit!!!!

Reagovat
HOST*Heretic

Jakozto priznivec West Hamu bych prichod Gudjohnsena velmi schvaloval. Tevezuv odchod je jisty a po predchozich nakupech uz zacinam opravdu verit, ze Magnusson miri v tabulce opravdu vysoko. Neuveritelne snadno rozprasil "odbojare" a "gamblery" v tymu a privedl zkusene a kvalitni borce. Pokud ma tolik penez, tak budu rad i za nakup Dyera i jeste jednoho leveho obrance. Pak se muze WHU smele merit s Portsmouthem, Aston Villou, Evertonem a Arsenalem

Reagovat
HOST*Heretic

Jo...abych nezapomnel...rozhodne vice preju WHU at ulovi Gudjohnsena nez toho lemraka Anelku!

Reagovat
HOST*Koubič

zdravím tě jsem taky fanda whu. myslíš že gudjonsen je lepší než anelka?? já bych radši anelku. co si myslíš o nákupech?? myslím že jsme docela silný škoda fauberta. doufám že budem tak do 6. místa

Reagovat
HOST*master_12

já su taky fans hammers...já bych možná radši Anelku než Gudjonshena, ikdyž ten by zas byl asi levnější...jinak ty posily pokud ještě přijde Dyer a levej obrance a ten utočník tak už to vypadá asi dobře...aji docela silná lavka by mohla byt...takže já bych to viděl klidně aji na tu LM nebo aspon boj o nu

Reagovat
HOST*KOubič

mým snem je taky LM už mě nebaví ty trapný řeči o chelsea arsenalu

Reagovat
HOST*Heretic

Co se utocnika tyka...ja bych radsi Gudjohnsena. Je univerzalnejsi, pouzitelny i v zaloze, urcite je vic do kombinace (strelce uz mame: Bellamy+Zamora+Ashton), ale hlavne jeho povaha a chovani je daleko lepsi. Anelka je rebel a Curbishley uz tak bude mit dost prace ukocirovat Bellamyho a Bowyera.

Zaloha je ok. Ljunberg, Parker a Boa Morte jsou spickovi hraci. Noble a Faubert se maji od koho ucit. Skoda Fauberta, ze nemohl ukazat co v nem je, videl sem nejaky jeho videa na youtube a vypada, ze ma hodne rychle nohy! Dyer by byl skvely nahradnik, sveho casu jeden z nejlepsich techniku v Premier League, ale zraneni mu dost zruinovaly karieru. Loni byl ale hodne videt a pokud bude ve stejne forme i letos tak to bude super posila.

Obrana je vyborna. WHU ma neco cim se muze chlubit opravdu malo klubu...ma +-8 mladych a dobrych obrancu s velkym potencialem...asi se nechytnou uplne vsichni, ale jenom na 2 mista uprostred je asi 5 adeptu, takze verim, nekdo z nich urcite zazari.

Brankar Green je kvalitni, sice si neodpusti nejakou tu minelu, ale prece jen je to clen sirsi anglicke reprezentace a ma pred sebou jeste hodne dlouhou karieru.

Kadr se letos zasadne obmenil, navic novy kapitan, bude urcite trvat nez se vsichni sehrajou, ale verim tomu ze letos budou Hammers do 8.mista a v dalsich letech se budou jen zlepsovat!!!

Co se mi na WHU hodne libi, tak to, ze ma nevycerpatelnou lihen ANGLICKYCH talentu. A s islandskym kapitalem v zadech se o ne vubec nebojim!

Reagovat
HOST*Parker

No, ale levýho beka by to chtělo jako sůl.

Reagovat
HOST*master_12

Curbs nabídl readingu 5mega za Shoreyho...

Reagovat
HOST*koubič

co takhle reveliera z lyonu?? ten by nebyl špatnej. jen nechápu proč jsme prodali koncheskyho. já bych si přál cicinha ale Lucas Neill je dobrej no uvidíme

Reagovat
smazaný uživatel

Doufam, že odejde.

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.fotbalcf.estranky.cz/ West ham nakupuje jako divi...

Reagovat
HOST*pepa

Uz v Barce chybi jen C.Ronaldo-u kdyz rijkaard bude mit co delat to poskladat ted

Reagovat
HOST*Simon

ešte buffon im chyba

Reagovat
HOST*pepa

Nevite nekdo kolik minut Henry odehral proti Hearts?

Reagovat
smazaný uživatel

Je to dobrý fotbalista, ale španělský styl mu nesedí.

Reagovat
smazaný uživatel

ty nejsi špatný člověk, Harry, jsi dobrý člověk, kterému se dějí špatné věci

Reagovat
HOST*jiri - fcb

V útoku ho už vidět nechci, ale uděláme z něho CM a může bejt dobrej. Má rozhled, je to týmovej hráč, dokáže přitvrdit, dokáže podržet míč, ale stačí to na Barcu ...?

Když zůstane, budu rád, když odejde, truchlit nebudu ...

Reagovat
smazaný uživatel

Mne by vôbec nevadilo keby sa vrátil do Chelsea. Myslím že miesto preňho by sa tam našlo..................

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele