GUDJOHNSEN DO MANCHESTERU UNITED?

23.03.2007, 11:51
Aktuality
Eidur Gudjohnsen by se po jednom roce stráveném ve Španělsku mohl vrátit zpět do Premier League. Zájem o islandského reprezentačního útočníka údajně má současný lídr tabulky Manchester United...

Barcelona zatím celou situaci odmítá komentovat, anglická média však mluví o připravované nabídce na přestup, jejíž výše by měla činit osm milionů liber.

Gudjohnsen byl dlouho jedním z fotbalistů, kteří přežili zemětřesení v Chelsea. I napříč hvězdným posilám si ho nejprve Claudio Ranieri a poté i Jose Mourinho drželi v kádru a dokonce ho přeškolili na záložníka.

28letý útočník nakonec ze Stamford Bridge odešel před letošní sezónou, kdy ho za 11,7 milionů eur získala Barcelona. Na Nou Campu se mu zatím příliš nedaří, do základní sestavy se dostává především díky zraněním ostatních útočníků a zatím tak nastoupil jenom k třinácti zápasům, v nichž zaznamenal pět branek.

Pokud by Gudjohnsen skutečně přestoupil na Old Trafford, stal by se podruhé během jednoho roku náhradou za Henrika Larssona, který v létě odešel z Barcelony a nedávno ukončil své hostování v Manchesteru United. Sir Alex Ferguson má v současnosti problémy s útočníky, mimo hru jsou totiž Louis Saha a Ole Gunnar Solskjaer a skotský kormidelník tak musí spoléhat především na Wayna Rooneyho.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (14)

Přidat komentář
HOST*

naserte si sááááči

Reagovat
HOST*Eto´o

Na Neshledanou Eidure!!!A Snad konečně přijde pořádný hrot místo toho dřeváka...

Reagovat
HOST*

Proc chcou eidura kdyz tam muze hrat Smith?

Reagovat
HOST*

Gudjohsen je lepší je zvyknutý na tvrdý futbal

Reagovat
HOST*

tak to by Manch udelal chyby kdyby koupil tohoto drevaka presne souhlasim je tam jeste Smith

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně! Ferguson by měl dát šanci Smithovi

Reagovat
HOST*

presne mel by dat sanci smithovi a proc?pred tim jeho smolnym zranenim byl v zakladu a je to muj oblibeny hrac..nastvalo by me kdyby ho mel gudhjonsen nahradit!!to je nejvetsi blbost jako ferguson mohl udelat

Reagovat
smazaný uživatel

smith hral pred zranenim defenzivneho zaloznika...fergie ho prerobil z utocnika na defenzivneho zaloznika kt. mimochodom robil super...

Reagovat
HOST*

Moh by se vrátit zpět do chelsea...

Reagovat
smazaný uživatel

co by tam delal?by si nezahral kdyz si pomalu nezahraju robben a jeste se ma uzdravit J.Cole on by si nezahral at zustane v barcelone kopytak

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo je to na stránke Real Madrid?

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba si naivně myslíte, že z toho kápne Ch. Ronaldo.

Reagovat
HOST*Zak

Nákup by to byl skvělý, ale hodně předčasné hovořit.

Reagovat
HOST*milco

jezis on aj tak zostane v barce tam sa mu hraje dobre a nevidim dovod preco by mal odtial odchadzat

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele