GRYGERA DO JUVENTUSU AŽ V LÉTĚ

29.01.2007, 16:56
Aktuality
Zdeněk Grygera se může těšit na angažmá v Juventusu Turín, na Delle Alpi ale zamíří až v létě. Italský klub se s Ajaxem Amsterdam nedohodl na odstupném a český reprezentant tak letošní sezónu dohraje v Nizozemsku...

Grygera byl s Juventusem na smlouvě domluven již delší dobu a jedinou otázkou tak bylo, kdy se do Itálie bude stěhovat. "Stará dáma" měla zájem na jeho zimním příchodu, vše však ztroskotalo na vysokých finančních požadavcích Ajaxu. Juventus nejprve odmítal zaplatit odstupné 1,7 milionu liber a nepřistoupil ani na částku o 300 tisíc nižší.

Oba kluby se tedy na přestupové částce nedohodly a došlo tak ke kompromisu. Grygera na Delle Alpi zamíří až v létě a Juventus za něho nebude muset platit ani euro, protože tou dobou mu vyprší smlouva s Ajaxem. Za "Starou dámu" tak s největší pravděpodobností budou v příštím ligovém ročníku válčit hned dva čeští fotbalisté, konec kariéry nebo možný odchod z klubu totiž nedávno zpochybnil Pavel Nedvěd.

Situaci ohledně zimního přestupu navíc zkomplikovalo Grygerovo zranění. Český reprezentant si ve včerejším ligovém utkání proti Groningenu natrhl stehenní sval a čeká ho několikatýdenní přestávka.

Autor: Tomáš Pavlík / clubcall.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele