Grosso zůstane v Lyonu, nepochybuje agent

28.06.2008, 09:53
Aktuality
Fabio Grosso nezklamal na letošním evropském šampionátu, patřil k oporám italské reprezentace a začalo se tak mluvit o jeho návratu na Apeninský poloostrov. K tomu ale zřejmě nedojde, což tvrdí hráčův agent...

"Fabio určitě zůstane v Lyonu. Klub chce vyhrát Ligu mistrů a svůj kádr bude posilovat. Nemá zájem oslabit tým prodejem takového hráče, jakým je Grosso," oznámil agent Danilo Caravello.

Grosso si o pozornost velkoklubů řekl výkony v dresu Palerma, díky nimž se dostal do italského národního týmu a doma má zlatou medaili ze světového šampionátu v Německu. Po něm se stěhoval do Interu Milán, v jehož dresu ve 23 ligových zápasech zaznamenal dvě branky.

Grosso u Nerazzurri neměl jisté místo v základní sestavě a po pouhých dvanácti měsících na San Siru přestoupil do Lyonu. Ve své první sezoně ve Francii se radoval ze zisku double.

Autor: Tomáš Pavlík / channel4.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
RC

Reagovat
smazaný uživatel

Grosso si mě znechutil simulováním proti Austrálii na MS 2006,fakt italskej kretén

Reagovat
smazaný uživatel

grossa som si oblúbil ... dúfam že sa mu bude dariť

Reagovat
smazaný uživatel

Výborný bek

Reagovat
smazaný uživatel

aj keď talianov moc rád nemám......ale grosso podľa mna hraje s prehľadom.....určite jeden z najlepších hráčov na eure.....

Reagovat
ajurik

Reagovat
smazaný uživatel

výrazná postava Itálie na letošním euru...snad se bude takovými výkony prezentovat i v Lyonu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele