Gross hrozí hráčům Stuttgartu bouřkou

07.12.2009, 10:17
Aktuality
Christian Gross se dává ve Stuttgartu do práce. Nový kouč VfB bude od hráčů požadovat maximální zaujetí pro hru. Pokud se mu něco nebude pozdávat, hodlá udělat v kabině pořádný vítr.

"Vždy po hráčích požaduji maximální zaujetí, dělám to tak dvacet roků, po které dělám trenéra," vyhlásil Gross. "Jsem optimista, ale některé věci mě dokáží vytočit. Prohrát můžeme, pokud jsme horším týmem, ale pokud je soupeř horší a vyhraje, potom vybouchnu."

55letý Gross působil do léta deset roků v Basileji, po půlroční pauze se upsal Stuttgartu na osmnáct měsíců. "Jsem rád, že jsem se dostal do Stuttgartu. Je to pro mě velká výzva, s tímto týmem se dá mnohé dokázat. Teď nejsme v dobré situaci, ale zachránit se dá všechno," věří nový kouč.

"První věc, kterou chci udělat, je vyhrát středeční zápas," prohlásil Gross. To hraje Stuttgart poslední zápas základní skupiny Ligy mistrů proti Urziceni. Matematika je jednoduchá - pokud VfB tři body opravdu získá, postoupí do vyřazovací fáze prestižní soutěže.

"Chtěl bych hráče okamžitě získat na svou stranu, protože je to potřeba. Středeční zápas je velmi důležitý a chceme si na něm dát opravdu záležet. Kádr znám samozřejmě dobře, ale dokonale ho poznám až za nějaký čas. Hrát budou ti, kteří ukáží největší chuť, hráči, kteří připraví fanouškům radost," doplnil Christian Gross.

Autor: Radim Šantrůček / football365.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Good luck

Reagovat
smazaný uživatel

Výborný postoj, nech sa darí !

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Lojd

teho do Realu

Reagovat
mike.84

jenom protože má krasej proslov o charakteru ještě neznamená že to zvladne

Reagovat
Lojd

taky fakt

Reagovat
smazaný uživatel

To je postoj Jde z něj strach

Reagovat
smazaný uživatel

Jo ,s tímhle koučem budou o hodně lepší ,aspon podle mího názoru,věřím jim,no a přestě kouče s takovýmhle charakterem by potřebovali Bavorští,páč s takovým kádrem nikdo lepší nejen v bundeslize není a on sám říkal pokud bude soupeř horší tak musíme vyhrát

Reagovat
smazaný uživatel

něco podobnýho tvrdil i van gaal před tím, než vzal bayern..a taky jim moc nešlape.. podle proslovu se trenér nedá odhadnout..:D

Reagovat
smazaný uživatel

Původně jsem chtěl napsat nějaké moudro.Proč je Stuttgart tam kde je,ale napadlo mě jen, že chybí Gomez,Což je jasné každému,už při pohledu na skóre(12 branek za 15 kol) a na počet branek útočníků(Cacau1.Marica0.Pogrebnyak2)Špatná je celá záloha,snad až na Kuzmanoviče nebo Elsona.Palec dolů zaslouží Hleb i Hitzlsperger,předpokládané opory.Jo a ještě obrana,tak ta celkem drží.Viděl jsem je ,ale jenom 4krát.takže to asi není objektivní.

Reagovat
smazaný uživatel

Schieber dal 3 na toho bych zapomněl

Reagovat
pospech11

třeba si zase zahraje Honza Šimák protože vždycky když sem ho viděl hrát tak nehrál špatně až na jeden zápas.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele