Grenier jednal s Nice, ze setrvání v Lyonu má smíšené pocity

03.09.2016, 12:51
Aktuality
Další minimálně čtyři měsíce v Lyonu před sebou má Clément Grenier. Francouzský záložník není neodmyslitelnou součástí prvního týmu vice-mistra Ligue 1 a v uplynulých měsících se mluvilo o jeho odchodu. Vše v tomto případě vrcholilo ve středu...

Kariéru 25letého fotbalisty brzdí svalová zranění a prezident OL Jean-Michel Aulas už v polovině dubna prozradil, že se nebude bránit prodeji, aby hráč mohl nastupovat pravidelně a chytit zápasový rytmus.

O Greniera dříve stál například Arsenal a v létě o něho usiloval Turín, jehož nabídku středopolař odmítl. Mnohem reálněji už vypadalo stěhování do OGC Nice, které ovšem nakonec vynaložilo větší úsilí na angažování Maria Balotelliho.

"Zabralo to nějaký čas. Jednalo se za účasti obou klubů. Myslím si, že se museli vyrovnat s větší záležitostí v osobě Balotelliho," domnívá se Grenier.

"Od středečního odpoledne jsem věděl, že se nikam stěhovat nebudu. Na jednu stranu jsem byl zklamaný, ale zase mám radost, že zůstávám se svými přáteli v Lyonu," dodal.

Grenier v letošní sezoně nastoupil zatím ke všem ligovým zápasům, ve všech třech případech se ovšem na trávník dostal až na poslední minuty.

Autor: Tomáš Pavlík / getfootballnewsfrance.com

Komentáře (24)

Přidat komentář
Ferguson6

Odkiaľ má Nice toľko prachov?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tigerinho

někdo tu psal, že je vlastněj Číňani...

Reagovat
Uwe háže buly

Nevim, ale využívat je očividně neumí. Přivedou stopera 2 roky za zenitem a 2 předražený flákače.. za ty prachy mohli ve Francii sehnat 5 kvalitních hráčů.

Reagovat
Langi

spoluvlastní je číňani od začátku roku

Reagovat
FC Porto FC

škoda že s Balotellim, Belhandou a Dantem nepřišel i Grenier zase to mohlo být o něčem jiném

Reagovat
Israha

Belhanda skoro určitě přišel, protože s Grénierem se nedohodli. Přivést je oba, když jsou stejný post a mají stejné herní úkoly, by nemělo logiku.

Reagovat
Godwinson

Navíc Belhanda je lepší

Reagovat
Israha

No...ve své nejlepší formě z Montpellieru jo. V současné situaci bych neměl odvahu se nějak výrazně spoléhat ani na jednoho .

Reagovat
Godwinson

Asi tak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Langi

Belhanda a Grenier hrají více méně to samé...bylo by to i zbytečné

Reagovat
oli9
Reagovat
Godwinson

Juventus Bukurešť

Reagovat
Elliasson

Jo no, Poli Temešváru je mi líto.

Reagovat
ThePigFeathers

0:52 po 5 zápasech to už bych neměnil trenéra a regulérně bych jim řek: Kluci tady sou klíče a nějak to dohrajte jen chodtě na zápasy alespoň v 8 lidech ať neni pokuta .......

Reagovat
Lopiger

jak to dopadlo s Ghezzalem? je to můj oblíbený hráč v Lyonu, doufám že bude hrát

Reagovat
juninho8

Je to tvrdohlavy vôl ako hracik sa neskutocne vysvihol za posledneho pol roka ale uz odmietol 2 ponuky na predlzenie zmluvy a odmietol aj prestupit. Tak zatial tvrdne v Becku....uvidime ako to dopadne....kedze Lyon nikoho nepriviedol a Fekir je zraneny, tak dufam ze sa to co najskor vyriesi

Reagovat
Kily

jsem jeden nebo dva dny zpátky na L´Equipe četl rozhovor s trenérem, podle kterého Ghezzal doléčil svalové zranění a začátkem týdne má znovu trénovat s prvním týmem

Reagovat
juninho8

O zraneni som ani nevedel....ktovie ci to bolo vobec zranenie....viac islo podla mna o tu zmluvu....ale situacia je taka ze ho OL potrebuje ak je zdravy...

Reagovat
Langi

oblíbený hráč v Lyonu...tak to tě docela lituju sranda s ním ale ještě určitě bude

Reagovat
Langi

na jednu stranu jsem rád, že neodešel...snad o to místo ještě zabojuje...jako ofenzivnější CM bych si ho určitě dokázal představit...zápasů bude hodně a rotace bude potřeba...šanci určitě dostane

Reagovat
Langi

OT: Co ten Laca? to fakt odmítl?...co sem tak četl, tak se mělo jednat jenom o vylepšení stávajícího kontraktu do roku 2019, ale Aulas chtěl zakomponovat výstupní klauzuli 70 ME

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele