GRAVESEN PŘESTOUPIL DO CELTICU

30.08.2006, 21:54
Aktuality
Dánský reprezentační záložník Thomas Gravesen se dnes dohodl se skotským mistrem na smlouvě a nic už tedy nebrání jeho odchodu z madridského Realu. Jedná se o tříletý kontrakt, ve kterém je zakotvena možnost jednoročního prodloužení ze strany skotského klubu. O jeho přestupu se spekulovalo už delší dobu, hlavně po incidentu s dnes už bývalým spoluhráčem Robinhem.

Přestupová částka by se měla pohybovat okolo 3 milionů eur. O hráče se zajímaly i anglické kluby, konkrétní zájem projevili Bolton, Middlesbrough, Newcastle i bývalý Gravesenův zaměstnavatel Everton. Hráč momentálně pobývá v Kodani, kde se s dánskou reprezentací připravuje na začátek kvalifikace ME. Ještě včera se zdálo, že přestup Gravesena do Celticu nebude jednoduchou záležitostí, obě strany jednaly ve Skotsku, ale hráč nakonec odcestoval do Kodaně bez podpisu na smlouvě. Gravesen je již osmou letní posilou čtyřicetinásobného skotského mistra.

Sám Gravesen je z přestupu doslova nadšený. "Jsem šťastný, že jsem přestoupil do Celticu Glasgow – jednoho z nejlepších klubů na světě. Věřím, že pomůžu svému novému klubu v získávání cenných trofejí. Také se těším na setkání s novými spoluhráči. V minulé sezoně Celtic vyhrál Ligový pohár i ligovou soutěž, v tomto roce věřím v obhajobu těchto titulů. Doufám, že se nám bude dařit i v Lize mistrů," prohlásil Gravesen.

Nová posila Celticu se také vyjádřila k atmosféře na stadionu Celtic Park. "Celtic Park je fantastický stadion. Měl jsem možnost na něm párkrát hrát v evropských pohárech a atmosféra na stadionu je jedním slovem nezapomenutelná. Jsem nadšený z toho, co jsou fanoušci schopní pro klub udělat a ze všech sil se budu snažit, aby byli po sezoně spokojení," dodal na závěr agresivně hrající dánský záložník.

V Celticu působí i český záložník Jiří Jarošík, který přišel v letním přestupovém období z Birminghamu. Na odchodu ze Celticu je naopak Stilian Petrov, který by měl za částku okolo 6 milionů liber zamířit do Aston Villy, kde je manažerem bývalý trenér Celticu Martin O´Neill. Největší letní posilou skotského mistra je Holanďan Jan Vennegoor of Hesselink, který přišel z PSV Eindhoven.

Autor: Michal Štěrovský

Komentáře (115)

Přidat komentář
Shevchenko

pěkná fotka

Reagovat
smazaný uživatel

To je ten podle madristů na úrovni Marqueze a Edmilsona?

Reagovat
Pharrell

Gravesen nemuze byt na urovni techto barcelonskych hracu....je o neco dul

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mě to neříkej...

Reagovat
HOST*yarda

Býval, dobře, že je pryč, dělal jen problémy. Máme už lepší...

Reagovat
HOST*Jarda

Hlavně, že když tam byl tak to byl jeden z nejlepších podle těch šašku co to tady psaly a když odchází tak je to dobře rozhodněte se Madridci

Reagovat
HOST*Jarda

Hlavně, že když tam byl tak to byl jeden z nejlepších podle těch šašku co to tady psaly a když odchází tak je to dobře rozhodněte se Madridci

Reagovat
smazaný uživatel

Hehe, skoro jmenovče, tys očividně přišel jenom prudit, bez hlubší znalosti problému. Gravesen byl po příchodu super, pak to s ním šlo s kopce a letošní příprava byla v jeho podání hrůza a děs, tak proto to hodnocení...

Reagovat
HOST*Jarda

I kdyby tam hral ten nejlepší defenzivní záložník tak Realu to nepomuže teď z defenzivou Capela je mi lito Realu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*yarda

Štěrda má, koukám, další zářez na pažbě...

Reagovat
sansiro

Reports - Adriano-Ronaldo swap

Wednesday 30 August, 2006

Spanish radio stations have announced that Inter have agreed to send Adriano to Real Madrid in exchange for Ronaldo.

Cadena Ser reported this evening that a deal has been struck between the Nerazzurri and Real, but that the only remaining issue to be worked out is Julio Baptista’s switch to Arsenal for Jose Antonio Reyes to free up a non-EC status place in Fabio Capello’s side.

The transfer window closes on Thursday evening and a flurry of activity is expected in Serie A, possibly including the shock return of Il Fenomeno.

Ronaldo, who left San Siro in a cloud of controversy in 2002, admitted this week that he had received offers from both Milan and Inter.

“I honestly don’t know what jersey I will wear next year, football players are always the last to know what is happening,” said Ronaldo in Monaco yesterday, where he was awarded the 2006 Golden Foot award.

“I do not know what my destiny will be and in any case I could not confirm anything before details are finalised,” added the Seleçao star.

“Inter have made it clear that they are interested in me and it’s always nice for me to think back to the time I spent there. I have been speaking to Massimo Moratti very often, but at the time being I cannot promise him that I will not go to Milan. In any case, I am very proud of the fact that two sides from the same city are both keen on signing me.”

Inter also commented over the past 24 hours that they have no intention of releasing Adriano, despite his angry reaction to a substitution in the 4-3 Italian Super Cup victory over Roma.

“I think that Moratti has always said what he thinks of Adriano, in many different ways,” noted Roberto Mancini.

“And the team, all his Coaches and the fans have always done the same. We all agree that we must have faith in Adriano.”

Reagovat
smazaný uživatel

Tak že by?

Reagovat
smazaný uživatel

Sansiro už jsem ale články tohoto typu posílá docela často, nevím, že by se už něco z těch článků "přetavilo" v pravdu..

Reagovat
smazaný uživatel

Nicméně faktem je, že Ronaldo ještě nic neřekl na stopro, bez Baptisty by bylo jedno místo volné...

Reagovat
smazaný uživatel

On Ronaldo perlí docela dost, jeden den, že za Vás dá letos 30 gólů, pak že chce jít pryč, další den, že je u Vás přešťastný, já teda nevím, čemu věřit.. Spíš je to kam vítr, tam plášť...

Reagovat
sansiro

Já jsem tu předtím poslal jen asi dva nebo tři o Ronaldinhovi....

Reagovat
smazaný uživatel

No právě..

Reagovat
sansiro

No ale je zajímavé, že se kolem něho zrovna motá ACM...

Reagovat
smazaný uživatel

Jen víříte klidné vody, korupčníci...

Reagovat
sansiro

No nevím. V minulosti se sám Ronnie přiznal, že by si rád za nás zahrál. Navíc ho zbožňuje premiér s Gallianim. A agent Oliveiry je jeho brácha...

Reagovat
sansiro

A k těm korupčníkům. ACM bylo dokázáno, že jeden člen vedení , dá-li se to vůbec tak říct věděl o nominaci rozhodčího na jeden zápas.... Proto i ten nejmenší trest atd atd.....

Reagovat
smazaný uživatel

...Říkej si, co chceš, ale musíš počítat s tím, že v našich očích zůstanete jako klub, který nehrál fair..

Reagovat
sansiro

To hlavně v očích těch, kdo AC nemá rád kvůli jeho úspěchům.... ACM dostal trest, přijal ho a bude se snažit očistit. Toť vše.

Reagovat
smazaný uživatel

Vemu to za sebe, nikdy jsem proti AC nic neměl, ale kvůli této věci ho prostě nebudu mít rád..Nikdo pořádně neví, jakou roli tam hrál ten Váš Silvio..Sorry, ale když se chcete očistit, tak by jste neměli nechat kecat Gallianiho, když je v trestu a navíc ta jeho soukromá schůzka na zápasu Realu s RSCA. to je prostě výsměch...

Reagovat
smazaný uživatel

Když to chceš brát tak, tak Spartě nebylo prokázáno vůbec nic (i když si i hodně sparťanů, včetně mě, myslí, že to čisté nebylo).

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavé jak pro koho.. Mě by hlavně zajímalo, jak to vůbec bylo s neúčastí Ronnieho na zápase, jestli to bylo zmiňované zranění, či nějaký problém s Frankem..

Reagovat
HOST*Luis

Už to asi víte, ale Sorín jde do Hamburku!

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, je to dobře, lepší volba než Bordeaux.. Hamburk mi je svým budováním kádru dost sampatický, ještě by to chtělo nějakého opravdového zabijáka dopředu a bude z toho...druhé místo - hned za Werderem..

Reagovat
HOST*Jarda

No za Werderem těžko ale taky se mi líbí budování a vzestup tohoto týmu nechíme se překvapit

Reagovat
smazaný uživatel

Werder sice nemá takové finanční zabezpečení jako Bayern, Schalke či Hamburk, ale z německých týmů hrají s přehledem nejatraktivnější fotbal a já věřím, že letos to vyjde..Obrana i s golmanem sice není nejkvalitnější, ale záloha a útok to vynahradí...

Reagovat
HOST*Mari

Hamburk má i na první místo, jen škoda, že se jim teď trochu rozpadl střed zálohy. Jarolím a Vaart

Reagovat
smazaný uživatel

Toho Vaarta je velká škoda, na něm je postavená celá hra Hamburku..

Reagovat
HOST*kofr

na jak dlouho je ze hry??snad ne na moc dlouho

Reagovat
smazaný uživatel

Adriano za Ronalda

Reyes za Baptistu a tři mega

Alves za Cicinha

Ayala za Helgueru a prachy

A teď ještě tu o šesti zelených slonech...

Reagovat
HOST*klasik

v půl treti to je docela narez, ze tady jeste pises, ja du z kalby jinak bych sem nepsal...jinak k tem tvejm prestupum si myslim, ze nedopadne ani jedno...nejvetsi terno ma sparta-herzan a petras k zemanovi-by me zajimala častka...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten třetí bod krachnul, protože ani jeden Brazilec nechtěl. Jednička vypadá nadějně. Dvojka nebo čtyřka nemohou proběhnout najednou.

Reagovat
smazaný uživatel

Soráč, jednička místo dvojky...

Reagovat
HOST*Real

1 a 2 vypadají prý nadějně.

Reagovat
smazaný uživatel

Real to vzal hopem, v atléticu asi moc rádi nebudou, každopádně nechápu, co tím hostováním Baptista získá. Akorát promrhá možnost získat EU pas. Mnout ruce si mžůe možná tak wenger, zbavil se namyšlence a získal zhruba stejně dobrého hráče. Real získal dalšího hráče na nejnapráskanější post, kde mají "zázraka" robinha...mimojiné.

Reagovat
HOST*Real

Fakt nechápu, proč nazýváš Reyese namyšlencem. Prostě mu nesedl styl života v Anglii a ani styl hry.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale měl by si uvědomit, že podepsal smlouvu a ta platí pro obě strany, ne že on najendou azčne vykládat, že se tam nevrátí a podobně...Tohle by si nikdo neměl dovolit.

Reagovat
HOST*Real

No jo, jenže když tam šel, tak přce ještě nemohl vědět, jaké to tam bude. Podívej se třeba na Crespa ... tomu to tam taky nesedělo ... tak prostě odešel.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co tam lezl, když ani neví kam? Kecal cosi o počasí, to se jako změnilo jo? Prosímtě neplácej nesmysly. Nikdo ho nenutil podepsat smlouvu na tak dlouho...

Jestli chce jít, ať jde, ale co je to proboha za chování, vyhlašovat do novin, jak se tam ani za nic nevrátí a podobně...???

Reagovat
HOST*Real

No prostě si to asi maloval jinak no. Co je na tom divného ... holt ulítnul no. Mimochodem jsem měl na mysli to, že se mu tam nelíbí. To, že říká do novim, že se tam nevrátí já nějak neospravedlňuju, ale rozhodně to není důvod říkat o něm, že je namyšlenec ne?

Reagovat
smazaný uživatel

To je ale jen jeho chyba, že si to maloval jinak. Cosi proboha o sobě myslí, aby takhle doslova opovrhoval klubem, který mu pomohl vjeho karieře, který ho paltgá a zaměstnává a se kterým má platnou smlouvu? Namyšlenost neksutečná.

Reagovat
HOST*Real

Každý má na to holt jiný názor.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jen málokdo dokáže říct takový nesmysl jako ty, že nevěděl.

Reagovat
HOST*Real

A koukam, že se zase snažíš vyprovokovat hádku.

Reagovat
smazaný uživatel

ale vůbec, ale proč bych se nezasmál...

Reagovat
HOST*Real

No ty se můžeš smát leda sám sobě.

Reagovat
smazaný uživatel

No jak vidíš, tak se můžu opravdu hodně smát tobě...Ale hezký pokus.

Reagovat
HOST*Real

Sám moc dobře víš, že zdaleka nejsem jediný, který se ti zde směje.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo ještě se smějou nějací anonymové a xx, máš super společnost. Ve směs všichni, co jsou tady vícemoéně na návštěvě...

Reyes nevěděl.

Reagovat
HOST*Real

xx, anonymové a dalších x lidí.

Reagovat
smazaný uživatel

Anonymové a návštěvníci stejné důležitosti jako ty, dobrý no.

Reagovat
HOST*Real

Takže už se nám to množí co? To však ale nejsou všichni.

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou všichni, opravdu fajn sebranka, klidně jimi argumentuj, tady mají, stejně jako ty, nulovou váhu...

Reagovat
HOST*Real

No ty máš zase spíš minusovou váhu, protože se ti sem všichni chodí smát.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, mínusovou váhu, tos tomu tvému výkonu teď dal korunu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ono je to sporné, protože na druhou stranu na klubových stránkách ujišťoval, jak se mu v Arsenalu líbí... Vyberte si... Robinho není levé křídlo, ani levý záložník, uvědomí si to už někdo? Pokud by (haha) šel na lavičku Raúl, tak by Cassano, Reyes (jestli přijde) a Robinho mohli docela slušně rotovat, ba i spolupracovat, protože každý vyniká jinými vlastnostmi (Cassano vychcanost, Reyes rychlost, Robinho technika). Ale to je asi mé zbožné přání. Baptisty je mi líto je mi velmi sympatický, ale zajímalo by mě, zda se vyřešilo to s anglickými zákony o pracovní smlouvě a i jeho pas (když je v jiné EU zemi, tak ho nedostane?)

Reagovat
smazaný uživatel

A podle čeho se pozná "co je"? Podle toho ,kde hraje v klubu, nebo podle toho, kde kdysi předtím hrál?

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli se ptáš na ten pas, tak ho měl dostat někdy na přelomu roku, hádal bych, že všechna kritéria na jeho udělení splnil, ovšem má přísahat i na ústavu a uznají mu to, pokud bude hrát v Anglii? A ta pracovní smlouva? Podivné, nakonec z toho asi nebude nic, jen pár prodaných novin navíc...

Reagovat
HOST*Real

No tak, že Robinho není ani levé křídlo a ani levý záložník by mělo být jasné asi každému ne? Alespoň mě teda jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Hraje u vás nalevo, jestli sis toho nevšiml, tak to je docela špatné...Hrál v přípravách nalevo, tos vědět nemohl, protože tolik toho zas nevíš, ale už tam hrál loni, takže bys to vědět měl.

Že hrál kdysi v santosu jinde, to je docela bezpředmětné.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale no tak, v přípravkách se cpal i dost středem a umí i tam...

Reagovat
smazaný uživatel

Já neříkám, že neumí, ale myslím, že se o něm vklidu dá prohlásit, že hraje nalevo. Stejně jako můžu říct, že Puyol je střední obránce, i když umí hrát napravo...

Reagovat
smazaný uživatel

Ono je to spíš tak, že je v Realu NUCEN tam hrát, díky vředu č.1, loni i kvůli Zidanovi, letos by ho Capello měl dát do středu za hrot, když bude mít (teoreticky) nalevo rychlíka Reyese nebo vychcánka Cassana...

Reagovat
HOST*Real

Bezpředmětné . Je vidět, že o fotbale víš pramálo (jestli teda vůbec něco) a sem se chodíš akorát tak hádat a samozřejmě se taky krutě ztrapňovat (viz. tento případ). Věřím, že si ani neuvědomuješ, jakou kravinu jsi napsal, což je důsledkem tvé neznalosti. Je mi jasné, že jsi fotbal nikdy nehrál, jinak bys totiž tohle nenapsal.

Reagovat
smazaný uživatel

No myslím, že všichni tady dobře ví, že toho vím daleko více než ty.robinho hraje nalevo: Proto je na místě to o něm říkat. A ne říkat, že hraje uprostřed pdo hroty či hrota a argumentovat tím, že tam kdysi hrál. V tomto případě je to bezpředmětné, yarda to pochopil, to mi stačí...

Reagovat
HOST*Real

Uvědomuješ si vůbec, že ty "všichni", jsi jen ty sám?

Reagovat
smazaný uživatel

No už jsem tady n arozdíl od tebe nějaký pátek a můžu s klidem říct, že jsem tady své znalsoti prokázal, narozdíl od tebe, kterého tady skoro nikdo nezná.

Reagovat
HOST*Real

"Znalosti prokázal" to myslíš ty tvé kydy jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Je mi jedno, že to ty nevíš, ty jseš tady jen jeden z mnoha občasných přispěvatelů...Takže si namlouvej, že všichni o tobě ví, jak tomu rozumíš a u mě naopak, pak se podívej na reakci dole a je to...

Reagovat
HOST*Real

Jenže o tobě všichni ví díky tvým úletům ... fajn reputace.

Reagovat
smazaný uživatel

JJ; jen si to namlouvej.

Reagovat
HOST*Real

Já si to nenamlouvám, já to vím a ty taky. A jiní taktéž.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, xx, anonymové a ty, to mi fakt vadí, jak říkám, vy tady jste důležití a máte vliv opravdu pražádný...

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím s Kyslíkem, Robinho sice v brazil.lize hrál uprostřed,ale v Realu hraje věršinou(tvrdou většinu:)nalevo...Takže souhlasím s ním

Reagovat
HOST*Real

Jasně, že hraje nalevo ... kromě pár zápasů ze začátku. Ale určitě neni bezpředmětné, že hrál x let v útoku. Ten zvyk tam prostě je.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, tak tys to nepochopil, já myslel co se týče toho, jakým postem ho nazývat...yarda to pochopil, ty ne, jak překvapivé.

"Zvyk tam je"

Reagovat
HOST*Real

Jo já a nepochopil. Tak se podívej, na co jsem reagoval. Nebo neumíš číst?

Reagovat
smazaný uživatel

No jestli píšeš o zvyku, tak jsi to pochopit prostě nemohl. A když se budeš dále dohadovat, tak akoráýt potvrdíš, že to nechápeš stále.

Reagovat
HOST*Real

31.08.2006 16:16:42 První slovo v tomto mém článku poukazuje na to, na co jsem reagoval. Když jsi to neumíš přečíst, tvoje chyba. Jako vždy jsi to ale nepochopil ... no prostě jsi tragéd no. Koukám, že jsi si svoji chybu uvědomil a snažíš se mě navést, abych už nepokračoval a ty jsi nebyl ještě více ztrapněn. Jak říkáš ... "hezký pokus".

Reagovat
smazaný uživatel

On to pořád nehcápe. Já píšu o tom, že jebezpředmětné ho brát jako útočníka, když tam dlouho nehrál a ty pak argumentuejš tím, že se to nezapomíná.

Myslím, že je jasno...Ale ještě zabojuj, s tebou je to vždy nejlehčí.

Reagovat
sansiro

Oliveira se stal oficiálně hráčem ACM.

Milan have signed Ricardo Oliveira and will try to finalise Massimo Oddo and Vincenzo Iaquinta’s captures before the transfer deadline.

The Brazilian striker has signed a five-year deal after Betis reportedly accepted £12m plus midfielder Johann Vogel in return.

The lengthy negotiations were complicated by the Spanish side’s decision to up their demands, but an agreement has now been reached.

The Via Turati club were desperate for his capture and he may also represent the key in getting Ronaldinho next year.

Oliveira’s agent is in fact Ronaldinho’s brother, Roberto de Assis Moreira, and the Rossoneri are ready to make a bid for the Brazilian star ahead of the 2007-08 campaign.

Oliveira’s arrival has seen Marcio Amoroso leave. His contract has been rescinded and he’s now joined Corinthians after just six months at the San Siro.

Milan are also courting defender Oddo of Lazio, who is set to leave the Biancocelesti despite being contracted until 2008.

The two clubs are trying to reach a compromise on the economic aspects after Lazio chief Claudio Lotito valued the world champion at £6m.

Oddo may now arrive on a £1.7m loan, with an option to buy at the end of the season, but no official confirmation has been released.

The two clubs have also agreed in principle to the switch of Pasquale Foggia. The 23-year-old will arrive in Rome on loan and replace the injured Valon Behrami – out until November.

Milan have also not yet ruled out the idea of landing Iaquinta, although Udinese chief Franco Soldati confirmed on Wednesday that he was not leaving the Zebrette.

Milan are willing to offer up to £10m for the world champion, who could be replaced at Udinese by either Amauri of Chievo or Erjon Bogdani of Siena.

p.s. Příští léto se ACM pokusí získat Ronaldinha.

Reagovat
HOST*merengues

Ricky je dobrej, ale čekal jsem někoho lepšího

Reagovat
sansiro

To já taky... Není to adekvátní náhrada za Shevu...

Reagovat
Xavi

Právě, že je dobrej dost. ALe sere mě, že přestoupil do Milána! Nechápu, proč po něm třeba nesáhl Real.

Reagovat
smazaný uživatel

Velmi podobný Ruudovi a neví se, jak se vyvine situace v případě Ronalda. Navíc Lopera své hráče předražuje, to je známá věc...

Reagovat
smazaný uživatel

Tévez a Mascherano do West Hamu???

Reagovat
smazaný uživatel

JJ, taky mě málem jeblo. Ještěže to je jen na hostování...Corinthians dost riskujou...

Reagovat
smazaný uživatel

Ony jsou oba kluby prý propojeny finančně nebo nějak podobně, osobně jsem si myslel, že si oba dva "pěstuje" Abramovič....

Reagovat
smazaný uživatel

Prý chcou zvednout cenu, ale ta cena může taky pěkně klesnout...

Reagovat
smazaný uživatel

Mně oba připadají na evropský fotbal, i na ten anglický, celkem OK... Uvidí se, každopádně si Západní Spojená Šunka dost pomohla...

Reagovat
sansiro

jj

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to mě asi jebne taky, ale pro mě pořád lepší, než aby zůstali v Brazílii..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nevím. Já jsem rád, že si užiju ještě jednu sezonu s ním v týmu, ale jeho chování je orapvdu dost divné. Barca se nakonec dokonce odhodlala k tomu, že se ho vzdá bez náhrady, ale on itak odmítl...Je jasn proč. Pět milionů, které máv Barce, mu nikdo nedá. Přišlo mu dvanáct nabídek a ani jednu nepřijal...

No ale má to své výhody, že. Můžeme se o něco méně bát toho ,že se etoo zraní, ne že bny ho saviola na stoproc nahradil, ale pořád budeme mít aspoň dva útočníky. A Saviola si navíc nebdue vůbec mco stěžovat, že nehrává.

Neměli bychom zapomínat, na Saviolovi nesporné kvality, na místě vedení bych mu teď nabídl novou smlouvu (s nižší gáží na další roky) , ale poku s ním Rijkaard nepočítá, tak to nemá cenu,

Reagovat
smazaný uživatel

On asi na nic moc jiného než na Eto´ovo zranění fakt spoléhat nemůže...

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě by mohl spoléhat na Rijkaardovo zranění

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, vrazit do něj někde na umejvárce...

Reagovat
smazaný uživatel

Právě poslouchám tiskovku se saviolou a mám z toho fakt dobrý pocit a jsem moc rád, že zůstává, Prý měl i vyšší nabídky než bere v Barce, ale chce zůstat a chce aspoň jeden rok ještě si zahrát v Barceloně. Že prý too od začátku říkal, což se vždy hezky poslouchá...

Byy na něho dost zajímavé otázky, skoro na každou končil odpověď tak, že se chce prosadit a hrát...

Reagovat
smazaný uživatel

Že mu někde nabízeli víc peněz než u nás, tomu nevěřím..Může se chtít prosadit jak chce, ale bohužel si stejně moc nezahraje a když už bude jednou za nějaký čas hrát, tak to asi moc slavné nebude, bez zápasové praxe to je těžké...

Reagovat
smazaný uživatel

Věřit můžeš nebo ne, ale řekl to, nemám důkaz, že byx to nebyla pravda a tak mu věřím.

A myslím, že když bdue hrát, tak bdue hrát dobře, ať to bdue jednou nebo dvacetkrát za sezonu, není důvod být pesimistický.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím,nezdá si mi, že by dostal někde víc než v Barce, na takové silný vztah ke klubu to nevidím--budme realisti, odmítl by lepší smlouvu a možnost odehrát hodně zápasů,když v Barce(nepopírám jeho silný vztah ke klubu),bohužel,tolik šancí nedostane..Ale přál bych mu,aby hrál a prosadil se..přeje je to jen borec..

Reagovat
smazaný uživatel

Mně se prostě nezdá, že by jen kvůli penězům, kterých má jistě dost (který jiný hráč dostane v devatenácti takovou smlouvu?) takhle ohrožoval svou karieru. A kdžy by tolik chtěl ty peníze, tak zas nechápu, proč by říkal, že se zkusí posadit a kdyžtak by odešel v zimě...Je to celé zamotané.

Reagovat
HOST*kofr

jj,je to zamotané....škoda, že tím trpí,že králík nemůže ukázat,jak umí hrát..snad dostane šanci...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se zdá, že mnohem větší podporu u publika má výměna Ayala - Helguera, než Ronaldo - Adriano. MNOHEM větší. Na Ayalovi jim vadí věk a na Ronaldo je podle naprosté většiny mnohem lepší než Adriano...

Reagovat
smazaný uživatel

Z hlediska perspektivy je lepší ta druhá. Z hlediska momentální situace je lepší ta první, protože ze stoperské dvojice Pavón - Mejía nemám dobrý pocit...

Reagovat
HOST*Real

Já bych taky radši tu 1. variantu. No ale na druhou stranu zas chci, aby Ramos hrál na postu stopera. A s příchodem Ayaly by ale asi hrál pravého beka, takže je to jedno s druhym no.

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

Brno , Slavia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*Real

No rozhodně jsem napnutý, co se ještě dneska stane.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele