Grant: Se Ševčenkem stále počítám

08.10.2007, 10:37
Aktuality
Andreji Ševčenkovi se nepovedla loňská sezona a ani ta letošní zatím nevypadá o moc lépe. Z ukrajinského útočníka se po nástupu Avrama Granta do funkce manažera Chelsea stal náhradník a přednost před ním dostávají jiní...

Blues včera zvítězili na půdě Boltonu a připsali si první ligovou výhru pod novým manažerem. V základní sestavě chyběl potrestaný Didier Drogba a v útoku se objevil pouze Salomon Kalou. Toho během poločasové přestávky vystřídal Claudio Pizarro, Ševčenko se pak na hřiště dostal až v 73. minutě místo Florenta Maloudy.

"Je před námi dlouhá sezona a každý hřáč před sebou má dobré a špatné časy. Ševa se snaží, je to skvělý hráč a jsem si jistý, že se brzy dostane zpět do formy. V těchto zápasech využíváme jiné hráče, ale sezona je dlouhá a on odehraje ještě řadu dobrých utkání," uklidnil kapitána ukrajinské reprezentace samotný Grant.

"Když jsem tuhle práci dostal, nikdo mi neříkal, kdo musí hrát. Potřebuji učinit taková rozhodnutí, která budou dobrá pro Chelsea. Máme široký kádr a potřebujeme všechny hráče včetně Ševy," dodal Grant.

Autor: Tomáš Pavlík / soccerway.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
HOST*JJ

Ševčenko: S Grantem se tady už nepočítá

Reagovat
smazaný uživatel

Práveže to vyzerá tak že sa s ním počíta

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim proc zatim to neni tak spatne.. a rozhodne lepsi nez Ten Cate to by teprve byla tragedie... ikdyz uprime me je to celkem jedno kdo tam bude.

Reagovat
HOST*

www.cechinopetr.blog.cz

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele