Grant neví, jestli Drogba půjde na operaci

07.12.2007, 17:12
Aktuality
Manažer Chelsea Avram Grant tvrdí, že se stále nerozhodlo o tom, zda útočník Didier Drogba bude muset se svým zraněním kolena na operaci. Reprezentant Pobřeží slonoviny pravděpodobně vynechá sobotní duel se Sunderlandem a nezúčastní se ani zápasu Ligy mistrů proti Valencii.

Na otázku, jak dlouho bude Drogba chybět, neumí v tuto chvíli nikdo odpovědět. Vše jsou zatím jen odhady lékařů, které bývají často mylné. Pokud by svůj problém překonal, na operaci by nemusel.

"Pečlivě pozorujeme celou situaci, ale ještě nevíme, zda bude muset na operaci. Za pár dní by mohlo být jasno," řekl manažer Chelsea Avram Grant s tím, že si Drogba stěžuje na problémy téměř dva měsíce. Bolest však zkousl a několikrát nastoupil.

"Musíme na jeho zdraví dávat pozor, pak uvidíme, co je pro něj nejlepší. V tuto chvíli se ale můžu jen dívat," uvedl Grant. "Záleží hlavně na tom, jak se cítí. Pokud dobře, bude hrát."

Jestliže by se naplnily ty nejčernější prvotní zprávy a Drogba by skutečně chyběl londýnské Chelsea několik měsíců, klub by s největší pravděpodobností v lednu angažoval nového střelce.

V Anglii se neustále mluví o nákupu Nicolase Anelky z Boltonu, zatímco ve Španělsku neutuchají spekulace kolem Ronaldinha. Přesto manažer Avram Grant nedávno prohlásil, že na přestupovém trhu rozhodně nehodlá panikařit, neboť má ve svém týmu ještě Andreje Ševčenka a Claudia Pizarra.

"Jsem šťastný s tímto kádrem. Máme mnoho zraněných hráčů, přesto jsme na tom herně i výsledkově velmi dobře. Jestliže bychom ale našli nějakého hráče, který by byl pro tento klub přínosem, přivedeme ho. Pokud ne, kádr zůstane stejný," podotkl Grant. Ten se nebude za každou cenu hnát kupovat nového útočníka jako náhradu za Didiera Drogbu, protože by prý stejně nikoho lepšího v tuto chvíli nenašel.

Chelsea navíc ztíží situaci africký šampionát, který si odnese hned čtyři hráče – Kaloua, Essiena, Mikela a pokud bude zdravý Drogba, tak i jeho. "Turnaj je problém, ale tento kádr byl na to připraven. To byl důvod, proč jsme v létě nakupovali," dodal.

Autor: Pavel Janega / sportinglife.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele