Grant chce v sobotu nasadit Anelku

09.01.2008, 09:40
Aktuality
Chelsea se snaží co nejdříve získat z Boltonu útočníka Nicolase Anelku. Poté, co neuspěl s první nabídkou, nabídl londýnský klub okamžitě víc peněz. Manažer Avram Grant chce francouzského útočníka nasadit už v sobotním ligovém utkání.

O zájmu Chelsea o Nicolase Anelku se mluvilo celý podzim. Od začátku ledna se jej pak Blues skutečně snaží získat, celý přestup se však vůbec nerodí snadno. Bolton odmítl první nabídku ve výši 12 milionů liber, svého klenotu si údajně cení na milionů 15.

Londýnský klub však po Anelkovi touží a obratem poslal do Boltonu vylepšenou nabídku. "Chtěli jsme ho už v úterý a nyní ho chceme mít v sobotu," prohlásil manažer Avram Grant. "Postrádáme tři útočníky, takže musíme jednat rychle."

V sobotu hraje Chelsea s Tottenhamem a Grant musí řešit vážné problémy s útočníky. Didier Drogba se Salomonem Kalouem reprezentují na Africký pohár národů a Andrej Ševčenko má poraněný kotník. Anelka by proto s největší pravděpodobností okamžitě naskočil do základní sestavy.

Autor: Radim Šantrůček / football365.com

Komentáře (18)

Přidat komentář
smazaný uživatel

No jo, Chelsea je holt Chelsea, samé prachy, prachy, prachy, nestačí vám 12 mega? Nevadí, přidáme na 15. Další utkání se blíží a oni ho musí mít za každou cenu,poněvadž by museli nastoupit proti Tottenhamu v deseti lidech asi...

Reagovat
smazaný uživatel

Mně to připomíná hru na kočku a myš, ale tentokráte je lovenou myší Chelsea. Nejde o Anelku, ale spíše o to, že vedení a managment Chelsea moc dobře vědělo kdy je Africký pohár národů a že bude postrádat Drogbu a Kaloua. Se zraněním Ševčenka samozřejmě počítat nemohli.Takže jen se divím, že takový velkoklub není schopen zajistit s patřičným předstihem nějakého kvalitního útočníka na tříměsíční hostování když už nedůvěřuje hráčům z rezervního či mladéžnického týmu.

Reagovat
smazaný uživatel

To říkej Mourinhovi...

Grant takovej vůl není. Avšak můžeme si za to sami, protože Portugakec si místo Santa Cruze přetáhl z Bayernu Pizarra...

Reagovat
smazaný uživatel

Takže Chelsea ještě Anelku nemá nebo ano? Na chelsea-fc.cz už jsou nějaký spekulace v komentářích že ,,ho maji". Tak to docela nechápu, Grant se teda o něj zatím pokouší?!

Reagovat
smazaný uživatel

NEne nemá..Bolton ho prý neprodá..a tak Chelsae asi přihodí...no nevím jestli to bude dobrý obchod, raději bych tam viděl někoho jiného...

Reagovat
smazaný uživatel

Bolton počká, až Chelsea nabídne ještě víc, a pak ho asi prodaj.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem tam dával pouze odklazy na články s tím, že Chelsea obratem po odmítnutí první nabídky dala Boltonu nabídku druhou...

Reagovat
smazaný uživatel

maximálně souhlasím...

měli se zajistit dopředu a né honit všechno za minutu 12...jsou hloupí..jestli se jim to povede tak bude ve předu hrát asi Pizzaro a Anelka..no to bude podívaná ...obrana děravá jak cedník takže si může Berbatov zase polepšit v tabulce střelců...

Reagovat
smazaný uživatel

Vzhlem k tomu Grant, spíše preferuje rozestavení 4-3-3 (4-2-3-1), čekal pouze jediné osamoceného forvarda a to Anelku.

Myslím, že proti Tottenhamu to bude vypadat následovně:

Čech - Bridge, Carvalho, Alex, Belletti - Ballack, J. Cole, Makeléle (pokud bude Claude OK, jinak Sidwell)- Malouda, Anelka/Pizarro, Wright-Phillips

Reagovat
smazaný uživatel

Leda po tréninku ve sprše. To snad Chelsea nemá někoho z rezervního týmu? Joe Cole snad nemůže hrát v útoku? Nechápu-vrátí se Ševa, Didi, Salomon a Anelka pujde hostoat a pak ho prodají za 2 mio.

Reagovat
M11

co jako delate kdyz prestupni obdobi je az v lednu... je to uplne normalni...

Reagovat
Devil

hmm skoda neco psat , proste tipicka Chelsea .

Reagovat
smazaný uživatel

neustálá závist

Reagovat
Devil

Co mam zavidet? Pozici v tabulce nebo to ze kazdy rok kdyz to prezenu hraji v Chelsea jini hraci . Sorry , fandim Man. Utd. a az na simulovani Ronalda si nemuzu stezovat . Mozna by se naslo neco k zavideni , ted me nic nenapada , ale urcite ne Chelsea . ani by se me nelibilo fandit nekomu kdo nema takovou tu spravnou dlouhodobou kostru . Az na par hracu je to v Chelsea takova splacanina hracu , kteri jsou zkoupeni z celeho sveta . Nic proti Chelsea cv LM ji hodne preju , mam rad ostrovni fotbal , ale nevidim na ni opravdo nic k zavideni !

Reagovat
smazaný uživatel

Wise , Flo , Zolla ,Petresku ,Le Saux , Jimmy Floid H.. ,Poyet , Dessaile a spousta dalsich dalsi , ale uz si nevspomenu jak se spravne piši jemena hracu . Mozna i ve zminovanych jmenech mam chyby , Sorry . -Ale to byla aspon Chelsea .Ne jak dnes .

Reagovat
smazaný uživatel

tak proč je furt haníš. To už je fakt trapné, jak je to dokola omílané.

Reagovat
Devil

Moc nechapu co mas konkretne na mysli ?

Reagovat
smazaný uživatel

a zase se ukazuje ze nemají žadné juniory Bolton Anelku neprodá a je možné že Robo bude mít nulu!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele