Govou se těší na rozhodující zápas

28.11.2007, 14:55
Aktuality
Po dvou zápasech se to jako příliš reálné nejevilo, nyní je všechno jinak a Lyon je i před posledním zápasem ve hře o postup do další fáze Ligy mistrů. Francouzského mistra může mrzet, že včera neporazil Barcelonu a bude tak muset zvítězit na hřišti Glasgow Rangers. Právě na tento rozhodující duel se již velice těší Sidney Govou...

"Je skvělé mít šanci i poté, co se nám nepovedl vstup do soutěže. Věděli jsme, že bude hodně záležet na výsledku Stuttgartu a ten nám prokázal obrovskou laskavost. Teď nás čeká klíčový zápas s Glasgow Rangers. Bude tam bláznivá atmosféra a já se již nemohu dočkat, až si v ní zahraji. Snad to pro nás bude noc hodná k zapamatování," věří francouzský útočník.

Lyonu prohrál úvodní dva zápasy s Barcelonou a Glasgow Rangers 0:3 a někteří jeho fotbalisté již začali pomýšlet na přestup do Poháru UEFA. Pak ale přišly dvě výhry nad Stuttgartem, remíza s Barcelonou a s tím spojené ztráty Glasgow Rangers. Skotský klub dvakrát prohrál, doma ubránil bezbrankovou remízu s Barcelonou a v tuto chvíli má stejně jako Lyon sedm bodů. Ve prospěch svěřenců Waltera Smithe hraje lepší vzájemný zápas a v posledním duelu jim tak k postupu bude stačit i nerozhodný výsledek.

Autor: Tomáš Pavlík / uefa.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
Shevchenko

Věřím, že vyhrajou.

Reagovat
smazaný uživatel

Já pochybuji.

Reagovat
M11

bude match

Reagovat
Kapřík

Momentálně bych to asi přál Rangers. Ovšem včera ten zápas Lyon-Barcelona byl jedna ofensivní báseň a mě je dost líto že místo toho dávali Arsenal-Sevilla. Rvát tam furt jednu skupinu je na dvě věci. Já kam se teď podívám, všude cpou Arsenal!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele