Govou do Stuttgartu nepůjde, VfB o něho zájem nemá

19.08.2009, 20:32
Aktuality
Sidney Govou bude i nadále hrát za Olympique Lyon. Některá média nedávno přinesla informace o tom, že se o francouzského reprezentanta zajímá VfB Stuttgart, to ovšem dnes popřel generální manažer německého klubu Horst Heldt...

Stuttgartu se o víkendu zranil Martin Lanig, záložník VfB si vážně poranil kolenní vazy a mimo hru bude půl roku. Vedení klubu tak začalo hledat náhradu a jedním z hráčů na seznamu měl být Govou. "Není to pravda. Pokud vím, tak to je ofenzivní hráč, prakticky útočník. Možná se podobnými spekulacemi jenom snaží o to dostat vyšší plat," řekl Heldt v rozhovoru pro televizní stanici SAT1.

Govou byl nedávno jmenován novým kapitánem Lyonu, pásku ale na rukáv jen tak nenavlékne. Poranil si totiž stehno a toto zranění si vyžádá měsíční odpočinek. "Je to smutná novina, ale budu zpět velmi rychle. Je to nepříjemné, když se zraníte na začátku sezony, ale těším se na další ligové zápasy a kvalifikaci o postup na MS," prohlásil Govou pro skysports.com.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (15)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Jen zůstan !!!

Reagovat
smazaný uživatel

jaka smula pro lyon

Reagovat
Arne

Tenhle prestup bych si nedovedl predstavit. V Lyonu by Govou mohl ukoncit karieru.

Reagovat
smazaný uživatel

to snad ne..

Reagovat
Arne

Snad jo. On uz byl na odchode tolikrat, ze kdyby vazne uz zustal naporad, neprekvapilo by me to. Je to odchovanec a jeden z poslednich pametniku Lyonu v nejlepsich letech, proto by zustat mohl, i kdyz vykonostne uz to asi zadna slava nebude.

Reagovat
irik

Spíš by mohl rovnou skončit.

Reagovat
smazaný uživatel

Utok Lisandro,Gomis,Govou parádní!Govouovi je nakejch 28 let,perfektní věk pro zkušenýho utočníka a kapitána.Výkonnost si drží slušnou pořád,ještě plno let muže hrát na špičkový urovni.Pro Lyon by to byla ztráta kdyby odešel.

Reagovat
domingo

Reagovat
domingo

Jinak oni hrajou útok Bastos, Lisandro, Gomis, Govou, to je ještě lepší

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

koukals jak to dneska lyonu bez govoua fungovalo? cris si prej neodpustil zas nejakou tu minelu

Reagovat
domingo

Nekoukal, jsem u přítelkyně a mám povolenej jenom zápas AJA-Lyon nj, Pjanić je prostě výbornej... na Crise se zeptám Frankieho (i když on to asi neviděl, když se celej den válí na pláži )

Reagovat
smazaný uživatel

jak jsem po vyhre atlética dneska vecer dobre naladenej, tak me tohleto jeste hezky navrch pobavilo

Reagovat
smazaný uživatel

ty to moc nesledujes, ze?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele