Gourcuff míří na hostování do Bordeaux

04.06.2008, 11:37
Aktuality
Yoann Gourcuff se marně snažil o to prosadit se do základní sestavy AC Milán a na rok si tak odskočí domů. 21letý francouzský záložník míří na dvanáctiměsíční hostování s opcí na přestup do Bordeaux, dohoda by měla být podpisem stvrzena v nejbližších hodinách...

"Hostování pro mě bude ideálním řešením. Pro mou kariéru je to v tuto chvíli ta nejlepší věc. Vše by mělo být dořešeno během následujících několika hodin. Nová sezona pro mě bude velice důležitá. Bordeaux je stabilním klubem. Jde o jednoroční hostování s opcí na přestup," prohlásil Gourcuff.

Gourcuff přestoupil na San Siro v roce 2006 ze Stade Rennes a po dva roky se marně snažil získat stabilní místo v základní sestavě. Mladý Francouz od trenéra Carla Ancelottiho dostával příležitost jenom v méně důležitých zápasech nebo v případě zranění některého ze záložníků základní sestavy.

Vedle Bordeaux mělo o hráče zájem rovněž PSG, do Milána pak dorazily i nabídky z Palerma a FC Turín. V Bordeaux by Gourcuff měl nahradit Johana Micouda, s nímž trenér Laurent Blanc již nepočítá.

Autor: Tomáš Pavlík / channel4.com, teamtalk.com

Komentáře (16)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Doufam ze se vrati do AC je to nadeje do budnouctnosti

Reagovat
smazaný uživatel

mas pravdu je to velka nadeje a Bordeau urcite pomuze

Reagovat
stiba

přesně tak, konečně aspoň dostane prostor, aby ukázal, že má na to hrát za velkoklub

Reagovat
smazaný uživatel

skoda mel jit do chelsea tam by se dobre vyvijel

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsi srandista.pokazde kdyz vidim tvuj komentar tak by ten o kom je clanek mel podle tebe jit do chelsea ze mu to tam prospeje

Reagovat
smazaný uživatel

Měl jítdo Paríže...tam se ted budou dít věci....

Reagovat
smazaný uživatel

pro Yoanna perfektní klub , věřím, že se po roce vrátí kompletnější a hlavně dravější, než byl doteď. rozhodně bych se ho nezbavoval...

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme,kam ho to dovede Moc mu to přeju

Reagovat
smazaný uživatel

OT:

Chelsea se prý zajímá o Spallettiho

Carlo Ancelotti a Mark Hughes nemají zájem trénovat Chelsea a vedení londýnského klubu si tak vyhlédlo dalšího kouče. Na seznam Blues byl údajně dopsán Luciano Spalletti z AS Řím.

To chceme jen trenery z itálie nebo co?

Reagovat
smazaný uživatel

tak Spaletti by byl ale super volba

Reagovat
smazaný uživatel

Zapomeňte. Podepiště si třeba Grande Mancia, když chcete italy.

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Asi nejlepší možné řešení, když přestupoval s Rennes tak to byla nevjětší naděje Fran. fotbalu do budoucnosti, bohužel se u nás nechytl a na jeho postu byl trošku přetlak. Za rok to snad zase bude ten starý Yoann jako ten, který k nám před 2 roky přišel..

Reagovat
GEGE

Ukaz ze na to mas.

Reagovat
smazaný uživatel

ukaze ze na to má ale do AC uz se nevrati

Reagovat
smazaný uživatel

mal ostat v ac

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele