Gomise nepustíme, zopakoval Monk

25.07.2015, 17:54
Aktuality
Bafetimbi Gomis se po slabším rozjezdu ve Swansea chytil, během posledních dnů pak byl francouzský kanonýr spojován s odchodem do Al Ahli. Manažer Garry Monk však Gomise nechce uvolnit...

Rodák z La Seyne-sur-Mer na nejvyšší úrovni začal nastupovat za Saint-Étienne, ze kterého se následně vydal do konkurenčního Lyonu, kde hrál ještě předminulou sezónu.

Následně se urostlý střelec jakožto volný hráč vydal do Anglie, kde podepsal kontrakt se Swansea. Za tu se mu však zpočátku nedařilo, postupem času se ale rozehrál a na konci ročníku měl na svém kontě 7 ligových branek. Ve Walesu pak má Gomis smlouvu ještě na tři roky.

Přesto by mohl dres změnit už nyní, zájem o 29letého útočníka má dubajské Al Ahli, to však s největší pravděpodobností nepochodí, protože manažer Garry Monk svého svěřence odmítá pustit. "Je to hráč Swansea a počítáme s ním do další sezóny," ubezpečil Monk.

Autor: Jiří Vojík / bbc.com, soccerway.com

Komentáře (1380)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele