GÓLMAN BUTT OPOUŠTÍ LEVERKUSEN

30.04.2007, 19:55
Aktuality
Hans-Jörg Butt se po šesti letech stěhuje z Leverkusenu. 32letý brankář sice měl s Bayerem smlouvu ještě na dva roky, v posledních měsících však vysedává pouze na lavičce náhradníků a s vedením klubu se tak dohodl na předčasném ukončení smlouvy...

"Chápeme Hans-Jögovo rozhodnutí, pro náš klub odvedl velký kus práce," nezazlívá Buttovi jeho rozhodnutí prezident Bayeru Wolfgang Holzhauser.

Butt přišel do Leverkusenu před šesti lety z Hamburku a v minulých sezónách byl jasnou jedničkou. Na začátku února ale v utkání s Frankfurtem viděl červenou kartu a následující utkání musel vynechat. Šanci dostal mladý Rene Adler a chytil jí za pačesy. Vychytal čisté konto na hřišti Schalke a svého zkušenějšího kolegu do brány již nepustil.

Butt za Leverkusen nastoupil ke 190 ligovým zápasům, v sezóně 2001/2002 se s Bayerem probojoval až do finále Ligy mistrů.

Autor: Tomáš Pavlík / uefa.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele