Godín se zastal kritizovaného Forlána

05.03.2011, 12:57
Aktuality
Diego Forlán byl loni hrdinou Atlética Madrid a uruguayské reprezentace, letos se na něho místo chvály valí kritika. Dvojnásobný držitel Zlaté kopačky se trápí a trenér španělského klubu Quique Sanchez Flores si uvědomuje, že právě Forlánův chybějící gólový příspěvek stojí za letošními výsledky Atlética.

Atlético v Evropské lize nestačilo na Leverkusen a Aris Soluň, v Primera Division je pak osmé s tříbodovým mankem na Getafe a Athletic Club.

"Nikdo není proti Forlánovi. Vždycky chce dát branku a možná že potřebuje trochu více sebevědomí, ale vede si dobře," zastal se svého spoluhráče jeho kolega z uruguayské reprezentace a klubu Diego Godín.

Forlán dal letos jenom sedm ligových branek, naposledy se navíc trefil v polovině ledna. Další šanci bude mít o víkendu, před ním a celým Atléticem ale je hodně těžký úkol, jelikož do hlavního města přicestuje čtvrtý Villarreal.

"Nemůžeme se bavit o možné porážce, když chceme hrát evropské poháry. Villarreal hraje dobře a je těžké ho porazit. Musíme ze sebe vydat to nejlepší a vyvarovat se chyb, bude to těžký zápas," tuší Godín.

Autor: Tomáš Pavlík / football365.com

Komentáře (17)

Přidat komentář
peky

celej tým hraje hovno a pak se není co divit že kritizujou největší podle mě hraje ještě větší hovno Aguero,ale do něj se trenér nenaváží,protože si z něj sedne na zadek Flores je blbec má kádr na to aby hrál o 3 flek a pořád kritizuje jenom největší hvězdy proč do tisku nezkritizuje celej tým vždycky se trenéři navážej do největších hvězd

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

(a pouzivej interpunkci )

Reagovat
smazaný uživatel

davno mal prestupit

Reagovat
smazaný uživatel

Neuveritelny jak se muze hrac behem par mesicu zhorsit o nekolik urovni .... tohle vyresi jedine prestup , jenze Atletico za nej bude chtit moc penez a uz neni nejmladsi . Italie by pro nej mohla byt idealni .

Reagovat
smazaný uživatel

pocitam ze jsi hokejsta asi..:D

Reagovat
EmC

Reagovat
smazaný uživatel

unava po WC, ztrata motivace, rozhadani se s vedenim trenerem kvuli neuskutecnenemu prestupu, ztrata jedineho kamarada v kabine (simao), nacez se kabina obratila proti nemu, ztrata partaka v utoku (kun mu za posledni dva zapasy prihral jednou(!)

Reagovat
smazaný uživatel

do Sevilli snim

Reagovat
Kluivert9

Z bláta do louže?

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

asi si nemyslel že po tak vydarených MS ostane tam kde bol , navyše s nimi už vyhral EL

Reagovat
Kluivert9

Juventus, Neapol... to by byla volba

Reagovat
smazaný uživatel

škoda,že ho nechtěli v zimě pustit za rozumnější peníz. Ve spurs by se třeba zvedl a vydělaly by všechny 3 strany. Takhle mají spurs i atletico útoky bez formy...

Reagovat
smazaný uživatel

nechapu kritiku forlana, kdyz ma za posledni dva zapasy dve golove asistence. navic kike totalne rozesral celej system tim, ze kuna poslal brousit levou lajnu a forlan hraje z hloubi pole...

chapu forlana, ze je nasranej, ma na to svaty pravo, ale mel by se chovat jako profesional. kdyz uz se jeho vykony zacnou jednou zase zvedat, tak ho kike srazi, kabina je navic proti nemu - prej mu za zady rikaj blondie. nikdo mu neprihraje, kun zacal misto kombinace s nim solovat, cely to jde proste do prdele. v lete vymenit trenera, vedeni, hrace, proste vsechno. ten tym je od zakladu shnily...

Reagovat
opretis

presne

forlan muj vzor ale on se zvedne

Reagovat
C-M@ster

Po sezone půjde do Liverpoolu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele