Gnabry ukončil spekulace a prodloužil smlouvu v Bayernu

16.07.2022, 16:12
Aktuality
Robert Lewandowski přestupuje do Barcelony, v Bayernu Mnichov naopak bude pokračovat Serge Gnabry. Sedmadvacetiletý křídelník měl kontrakt na poslední rok a spekulovalo se o jeho odchodu, dnes odpoledne ale bylo oznámeno prodloužení spolupráce do června 2026...

"Hodně jsem poslední dobou přemýšlel o tom, co chci jako hráč a nakonec došel k závěru, že chci zůstat v Bayernu. Chci znovu vyhrát všechny trofeje a především Ligu mistrů, tentokráte s fanoušky na tribunách," prohlásil.

"Mám zde kamarády a hraji na nejvyšší úrovni, v jiném klubu bych se určitě cítil jinak. Rád bych zažil další skvělé momenty, stále jsem hladový po velkých trofejích" upozornil.

Gnabry dříve hrával za Arsenal, Werder nebo Hoffenheim a v Bavorsku se může pochlubit velmi dobrými čísly - ve 171 zápasech nastřílel 63 branek. S Bayernem se čtyřikrát radoval z německého titulu, dvakrát se spoluhráči triumfoval v DFB-Pokalu a před dvěma roky zvedl nad hlavu trofej pro šampiona Ligy mistrů.

Autor: Tomáš Pavlík / fcbayern.com

Komentáře (25)

Přidat komentář
Rich

Skvěle. Obrovská škoda, kdyby odešel, ještě De Lighta a devítku a bude kádr doplněn...

Reagovat
Nickname 9

De Light snad vyjde, ale devítka asi nepřijde. Nagelsmann počítá s Maném a právě Gnabrym jako falešný devítky. A příští rok prý pravý hrot. Snad ne ten Kane o kterým se mluví, já bych bral Osimhena. Felixe bych taky nechtěl. A snad se vedení nezblázní a nepřivede toho Ronalda.

Reagovat
Rich

Ve výsledku to může být o tom, co uzná vedení Bayernu a pokud budou chtít někoho přivést, tak ho přivedou, já si pořád myslím, že by se měl zkusit mladý talentovaný hráč jako Ekitike, Jonathan Davis nebo i toho Kalajždiče zkusit... Kane je mimo, ten se nehodí do Bayernu ani trochu... Osimheno mě vůbec nezaujal a nepřijde mi jako nějaká topka... Ronaldo je možný, jelikož chce hrát LM a nechce takový plat jako před lety, čili možná bych tomu i věřil, ale vedení ho vyloučilo... Ale jedna věc, kdyby Ronaldo přišel, tak pro Bayern by to dávalo smysl, prodej triček, navíc by stoupla sledovanost Bundesligy a jiné věci... I když Ronalda nemusím, bylo by zajímavé ho vidět v dresu Bayernu... Ale buď to bude bez devítky a nebo někdo nakonec přijde...

Reagovat
LeonardoUžoa

Poslední věta je lvl Sokrates.

Reagovat
Nickname 9

*lvl Blatný

Reagovat
Rich

Člověk nemůže ani vyjádřit názor, že?

Reagovat
LeonardoUžoa

Nemyslel jsem to zle, ale uznej...

Reagovat
Neutron

nejde o vyjadrenie nazoru, ale o to, ze napises, ze bud niekto niekto pride alebo nepride to je snad kazdemu jasne,nie

Reagovat
Greny

Jakej nápad by byl třeba na rok Suarez?

Reagovat
Rich

To spíš reálnější je ten Cavanni, který se taky začíná skloňovat v německých médiích.. .

Reagovat
Martin9719

Nesmysl, ten už na to nemá, i my jsme ho přivedli pozdě.

Reagovat
Nickname 9

Reagovat
Kucka

Reagovat
Nickname 9

Bayern není Dortmund aby zkoušel mladíky. Oni potřebujou hráče, který okamžitě pomůže, ne za 3 roky na to Bayern nemá čas. Problém je, že žádný top útočník v současnosti není dostupný. Proto jsem byl od začátku pro aby Lewa ještě rok zůstal. Takhle asi fakt budeme muset poprvé v historii hrát bez klasické devítky.

Reagovat
Rich

Vždyť by Lewandovski nic nehrál, sice ano byl by tam, ale nálada v kabině by byla na nic a to by nepomohlo… Je to problém, kvalitní devítka není na trhu a když jo, tak stojí raketu… Včera se vyjádřil Brazzo a Kahn a do útoku nikdo další nepřijde… Gnabry a Mane budou hrát na pozici 9, spíše Gnabry, protože ten je zvyklý z repre…

Reagovat
Ingimir

mna by strašne zaujímalo či ludia čo De Ligtovi strkajú to h do mena, ho aj volajú "de Lajt"

Reagovat
Nickname 9

Výborně

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Reagovat
pepa474

Ruud Gullitt?

Reagovat
Whitemedia

Nathan Aké?

Reagovat
kovi610

Reagovat
Nebelung

Reagovat
Müllered

Jeho odchod by mě dost mrzel, snad ustálí výkony, když má dny, tak patří do topky a je radost ho sledovat.

Reagovat
db18

Reagovat
Irek

Náhodou, ve Slavii je taky super parta

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele