GIORDANO SE VRACÍ K MESSINĚ

02.04.2007, 19:46
Aktuality
Nečekaný návrat přichystala pro své fanoušky Messina, ke kormidlu italského klubu se totiž po dvou měsících vrací Bruno Giordano. Messina se i nadále pohybuje na hranici sestupu, odkud jí nepomohl ani Alberto Cavasin...

Cavasin se funkce trenéra Messiny ujal na konci ledna, kdy mužstvo pod vedením Giordana nevyhrálo ve dvanácti po sobě jdoucích zápasech. S týmem sice zaznamenal dvě výhry, jenomže se nedokázal vzdálit od sestupového pásma a Messině v současné době patří až sestupová osmnáctá příčka.

Vedení klubu se proto rozhodlo jednat. "Chceme Albertu Cavasinovi a jeho týmu poděkovat za práci, kterou zde během posledních týdnů odvedl," oznámilo odchod Cavasina. Krátce poté byl odtajněno i jméno nového trenéra.

Giordano se poprvé trenérem Messiny stal před začátkem sezóny a tým znovu povede již na zítřejším tréninku. Giordana nečeká lehká obnovená premiéra, o víkendu Messina zajíždí na půdu Lazia, o týden později pak doma přivítá AC Milán.

Autor: Tomáš Pavlík / channel4.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele