Gilberto naznačil úmysl vrátit se do Mineira

29.01.2008, 16:13
Aktuality
Gilberto Silva stále vysedává pouze na lavičce náhradníků a začíná mu tak pomalu docházet trpělivost. Brazilský záložník byl nedávno odhodlán bojovat o své místo v sestavě Arsenalu, situace se ovšem nezměnila a sám již naznačil úmysl odejít...

"Tato sezona je velice obtížná. Jediné vysvětlení, které vám mohu dát, je, že jsem se později zapojil do přípravy poté, co jsem hrál na Copa America. Po prvních zápasech sezony manažer věřil hráčům, kteří hráli dobře. Vypadá to, že nehraji, protože jsem se vrátil pozdě," hledá Gilberto příčiny současné situace.

Ve středu zálohy Arsenalu se letos skvěle sehráli Cesc Fabregas a Mathieu Flamini, více prostoru než Gilberto poté dostává i Diaby. Nabízí se tak varianta odchodu a sám Brazilec se k ní pomalu přiklání.

"Vždy sleduji své bývalé kluby. Sestup týmu America mě mrzí, na druhou stranu mě potěšil návrat Atletica Mineiro do nejvyšší soutěže. Pokud bych od něho dostal nabídku, logicky bych řekl ano. Ale nezáleží to jenom na mně. V každém případě Atleticu přeji další báječný rok," přiznal Gilberto, že by příliš neváhal nad nabídkou z Mineira.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

A my koupíme Sissoka...

Reagovat
smazaný uživatel

jj..mohl by zase zpátky domů, proč vysedávat v Arsenalu

Reagovat
fantomas

protože to je top klub evropy

Reagovat
smazaný uživatel

mal by ist do bohemky, nebo sparty

Reagovat
smazaný uživatel

gilberte běž do chelsea tam bys ses hodil jen běž musíš po prosit trenéra abys byl základů

Reagovat
smazaný uživatel

Doa ac s nim, supr hrac:

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele