Gilardino odpověděl na kritiku

26.10.2007, 12:42
Aktuality
Útočník AC Milán Alberto Gilardino byl nesmírně rád, když byl za středeční výkon utkání Ligy mistrů proti Šachtaru Doněck při střídání odměněn potleskem. Jeho dvě branky nastartovaly milánský tým k přesvědčivému vítězství 4:1.

Alberto Gilardino prochází složitým obdobím, v tomto ročníku italské nejvyšší soutěže je častým terčem kritiky, své první dvě branky v této sezoně vsítil na půdě Lazia při výhře 5:1, ale po víkendové prohře s Empoli se vše vrátilo ke "starým pořádkům". Adriano Galliani prohlásil, že klub by potřeboval střelce, jakým byl Oliver Bierhoff. Na tyto slova však Gilardino perfektně odpověděl ve středu.

Díky přesným hlavičkám, když se prosadil v šesté a čtrnácté minutě přes nedůraznou obranu ukrajinského mistra, si při svém střídání od domácích diváků na San Siru vyslechl zasloužený potlesk. Po utkání se nechal slyšet: "Je skutečně uspokojující opustit hřiště s potleskem. Nemyslím si, že jsem udobřil fanoušky tímto večerem. Když byli nespokojeni s mými výkony, měli právo to dát najevo."

Liga mistrů přináší pro fanoušky klubu částečnou náplast na slabé výkony v domácí soutěži a vítězství proti Šachtaru Doněck potvrdilo, že svěřenci trenéra Carla Ancelottiho mají ambice na obhájení prvenství v této nejprestižnější klubové soutěži. "Pro nás je vždy snadnější hrát v Lize mistrů, proti nejsilnějším týmům nám to jde, protože nás nechají hrát náš fotbal," zdůvodnil "Gila" odlišné výsledky v domácí soutěži a Lize mistrů.

Alberto Gilardino teď věří, že období gólového půstu pro něj končí. "Když mi to začne střílet, nezastavím se. Od doby, co jsem skóroval proti Laziu, se cítím mnohem lépe, ale zároveň si myslím, že se můžu zlepšit. Chci pracovat lépe a lépe. Povedlo se mi udělat první krok vpřed, teď ale musím pokračovat v tvrdé práci."

Autor: David Kubáň / uefa.com

Komentáře (16)

Přidat komentář
HOST*GEGE

snad mu to tam konecne zacne padat

Reagovat
HOST*

Lol,dž 2 goly a už si myslí že umlčel kritiky...

Reagovat
HOST*Balu

Ak by si cital pozorne tak by si sa docital ze take nieco tam rozhodne nepovedal.Asi si si precital cely clanok a nie len titulok tak tak by si sa docital ze "Nemyslím si, že jsem udobřil fanoušky tímto večerem."

Reagovat
HOST*AC

Taky už mu to přeju, doufám, že mu to tam teď začne padat hlavně v lize, kde se AC docela potácí

www.eredivisie.estranky.cz

Reagovat
HOST*Skibe

zrovna Šachťoru a ještě oba hlavou mě ještě neumlčel

Reagovat
HOST*

nápodobně

Reagovat
HOST*

tak nějak

Reagovat
HOST*

no hlavně že už se trefil

Reagovat
HOST*

Útočník Alberto Gilardino z futbalového klubu AC Miláno je veľmi dobrý hráč.

Reagovat
HOST*

dakujem ze si nam to povedal

Reagovat
HOST*

to vyzera akoby som sam na seba reagoval.

Reagovat
Xavi

A proto se podepisujeme, aby to tak nevypadalo.

Reagovat
M11

Reagovat
HOST*

To som nepisal ja.

Reagovat
smazaný uživatel

A kdo jsi ty?

Reagovat
Slejdy

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele