Gilardino o odchodu nepřemýšlí

08.09.2007, 21:01
Aktuality
Alberto Gilardino, italský reprezentační útočník ve službách AC Milán, dnes prohlásil, že přes veškerou kritiku, která se na něho v posledních týdnech valí, nepřemýšlí o odchodu z milánského velkoklubu.

Alberto Gilardino se pod palbou kritiků ocitl kvůli tomu, že poslední dobou není dostatečně produktivní v zakončení. Pro AC Milán, jako ostatně pro každý klub, to je klíčová věc a Gilardino se tak vůbec nemůže divit. Po víkendové remíze 1:1 s Fiorentinou se nejvíce viny svalilo na střeleckou nemouhoucnost AC a první na mušce byl pochopitelně Gilardino. A kritika neoslábla ani poté, co se trefil proti Dynamu Kyjev.

Nyní se objevily v mnohých médiích spekulace, že by Alberto Gilardino mohl kvůli kritikům Milán opustit. Když se navíc do formy dostává Pippo Inzaghi a Ronaldo svůj návrat na hřiště chystá již velice brzy, vypadal Gilardinův odchod jako docela reálná věc. Bývalý hráč Parmy se ale brání a říká, že o ničem podobném neuvažuje. Všechno si prý dobře promyslel a bude se dál snažit znovu chytit ztracenou střeleckou pohodu v dresu AC.

"Včera jsem si promluvil s prezidentem Silviem Berlusconim. Podle jeho slov je přesvědčen, že moje budoucnost je v AC milán a že mám jeho klubu co dát. Takže můžu být klidný. Samozřejmě budu stále naplno makat v tréninku a ještě více v zápasech. Doufám, že se to co nejdřív projeví. Potřebuji jen trochu více štěstí a klidu v zakončení," řekl Gilardino.

Autor: Ondřej Štícha / goal.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

příležitosti určitě dostávat bude, tak nech se ukáže chlapec, jestli nezapomněl dávat góly jako v parmě, jinak by se vážně mohlo stát že odejde...

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*GATTUSO

Gila umí dávat góly a takového hráče se pouštět nesmí, ví to Silvio, ví to Galliani. poslední rok mu to tam nepadá, ale on je gólový a bude gólový, tudíž bych si ho, jak správně Berlusconi usoudil: nechal !

Reagovat
HOST*mysman

gilardino je fotbalista bez talentu proste vydrenej fotbalista.Nemam ho rad a podle me to neni dobry fotbalista.nejvic sem se nasmal kdyz ho chteli prodat za nejakejch 20 mega.

Reagovat
smazaný uživatel

som rád, že nepomýšľa na odchod

Reagovat
HOST*

at už příjde konečně Pato...

Reagovat
HOST*

njn,počkej si do ledna

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

ježiš jste z jednoho mladíka úplně podělaní .. Gilardino je teď o hodně lepší!

Reagovat
HOST*

počkej si na leden a pak porovnávej...

Reagovat
HOST*M11

to su zvedavy teda

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele