Gilardino bude pořád bojovat

20.09.2007, 20:56
Aktuality
Do AC Milán přicházel v pozici vycházející hvězdy, Albertu Gilardinovi se však v červenočerném dresu příliš nedaří a nyní na něj fanoušci dokonce nemilosrdně pískají. Jejich chování kritizoval kapitán Paolo Maldini.

18 milionů liber zaplatil Milán v roce 2005 za střelce Gilardina. V týmu AC to však italskému reprezentantovi příliš nejde, v Lize mistrů si například připsal dosud pouhé dvě trefy. To mu zazlívají fanoušci a v posledních domácích zápasech proti Fiorentině a Benfice ho vypískali.

"Není možné necítit tlak po tom, co se kolem mě děje," nezastírá Gilardino. "Nicméně snažím se zůstat v klidu a vždy odevzdat stoprocentní výkon. Je jasné, že nejsem spokojený s tím, jak na mě někteří reagují, ale to je fotbal a já se z toho musím dostat."

Proti nepřátelskému vystupování fanoušku vůči hráčům vlastního týmu jako první otevřeně vystoupil kapitán Paolo Maldini. "Milánští fanoušci? Velmi mě zklamali. Ale nejen mě, ale i spoustu mých spoluhráčů," prohlásila devětatřicetiletá hrající legenda.

Alberto Gilardino si jistě nyní nepřeje nic jiného, než odehrát povedený zápas a hlavně vstřelit nějakou tu branku. Jen tak může umlčet nespokojené publikum. Nejbližší příležitost dostane o víkendu, kdy AC hraje proti Parmě.

Autor: Radim Šantrůček / goal.com

Komentáře (14)

Přidat komentář
HOST*

to co spálí je nekdy obdivuhodné ani se jim moc nedivim

Reagovat
smazaný uživatel

uvidíme co po Maldiniho výstupu udělají fanoušci. Osobně si myslím že tak dva zápasy budou v klidu, protože Grande Paolo má obrovský respekt, ale jestli se Gila nechytne tak to začne nanovo a to ho nezachrání ani Paolo...

Reagovat
smazaný uživatel

jj, to je pravda. na druhou stranu ale musím uznat, že Gilardino je hodně bídnej. Vedení by to mělo co nejrychleji vyřešit, protože bez fanoušků se zkrátka hrát nedá..v zimě bych Gilu prodal - pomohlo by to jemu, klubu i fanouškům.

Reagovat
HOST*mysman

Gilardino podle me moc talentu nedostal,inzaghi je lepsi a ronaldo taky,meli by ho prodat.Takova Serie B by mu sedla

Reagovat
smazaný uživatel

mysmane ty se překonáváš v dmnci..

Reagovat
HOST*mysman

a co sem pises ty ty deb*le!delas ze ses buhvijak chytrej a pises sem jen nejaky debilni smajly!Dyt se na gilardina koukni ke to kopyto ktery nehraje pro divaky.

Reagovat
M11

tohle muze rict fakt jen mysman

Reagovat
HOST*mysman

di uz do prd*le.

Reagovat
smazaný uživatel

fakt mu to tam nechce padnúť..tie šance zahadzuje jak na bežiacom páse, niekedy je to až neuveriteľné.

Nechápem, prečo sa nedokáže poriadne uchytiť.

Reagovat
smazaný uživatel

Přestávám mu věřit...

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*

Mám z něj radost

Reagovat
smazaný uživatel

on sa do toho dostane

Reagovat
HOST*inzaghi

Gila není špatný, v Parmě sázel jeden gól za druhým a v AC dělá spoustu černé práce, ale je pravda, že ty gólovky co on nedá jsou marast. Je mladej, snad se chytí nebo ho vysvobodí přestup jinam, ale zatím ho na vážený dres AC moc nevidím. Jinak ten pískot je opravdu otřesný

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele