Gignac: V příští sezoně budu hráčem Toulouse

09.05.2009, 16:46
Aktuality
Fanoušci Toulouse se nemusejí obávat letního odchodu svého nejlepšího střelce. Andre-Pierre Gignac je stále spojován s přestupem do nějakého jiného klubu, sám ale podobné spekulace odmítá a i v příští sezoně hodlá hájit barvy svého současného zaměstnavatele...

"Už jsem to řekl a řeknu to znovu - v příští sezoně budu hráčem Toulouse. Chci zde zůstat a Toulouse jsem věrný. Potřebuji čas na hřišti a sebevědomí - to mi Toulouse dalo," řekl Gignac pro internetové stránky Toulouse.

23letý útočník letos prožívá zatím životní sezonu a s 21 vstřelenými góly je jasně nejlepším střelcem Ligue 1. To ocenil i trenér francouzské reprezentace Raymond Domenech a Gignac si v kvalifikačním utkání o postup na MS 2010 proti Litvě odbyl svůj debut v národním týmu.

Autor: Tomáš Pavlík / sportinglife.com

Komentáře (18)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

mel bych jednu otazku na nekoho, kdo pravidelne sleduje toulouse nebo alespon ligue 1. je gignac opravdu tak moc dobry? vim, ze je urcite dobry, jinak by nenastrilel zatim 21 golu v sezone, ale koukal jsem se na video o nem (tady v sekci videa) a vetsina jeho golu tam byla z dorazek nebo z haluzi (hrube chyby obrancu nebo spatna postaveni brankare, tzn. ze gignac vbehl do pokutoveho uzemi a tam nejakou haluzi nejak obesel chybujiciho obrance a prostrelil spatne postaveneho brankare), ma tam sice nejaky pekny primaky a jeden naprosto lahudkovej lobik, ale popravde jsem od nej cekal trochu vice...

Reagovat
smazaný uživatel

Je to spíše doslova koncová hráč, taký trošku bijec do vápna.. Umí v pravou chvíli stát na správném místě.. Dle mě něco jako RvN..

Reagovat
smazaný uživatel

tak rvn se proste neustale pohybuje na hranici ofsajdu (born in offside) nebo ma naprosto vynikajici vyber mista, kde tezi z prihravek spoluhracu, odrazenejch micu, atd. a vzdycky to pak nejak s prehledem elegantne zakonci. mne spis prijde, ze gignac k tomu golu prijde (kdyz to trochu prezenu) jak slepy k houslim. proste vezme mic, nejakym zpusobem se probije vapnem (podle me ani mozna poradne nevi jak) nebo jen doklepne mic do odkryty brany (to by zvladl snad i senderos ). ale ja ho prave vubec nesleduji a v tom videu jou jenom nektere z jeho golu, tak jsem se chtel prave zeptat nekoho, kdo ho podrobne sleduje, jak vlastne hraje, jaky jeho herni styl a projev, jestli ma opravdu tak vynikajici vyber mista, atd.

Reagovat
smazaný uživatel

To, že se k těm míčům dostává pramení z toho jak je dravej ve vápně, má neskutečný procento vyhraných soubojů. S RvN se to asi srovnávat moc nedá, spíš bych to viděl na takovýho Kloseho

Reagovat
smazaný uživatel

takze proste silovej hrac s vybornou orientaci ve vapne a tvrdou strelou? jakej je treba ve vzduchu, koukal jsem na vysku, 185 cm, to je spis takovej prumer... technicky na tom asi taky nebude spatne, jak jsem koukal na ty jeho primaky (nebo je to bomber typu treba alexe a kdyz to prezenu tak koemana?) a ten jeho lob.

Reagovat
smazaný uživatel

Promě je to dokonalej koncovej hráč ve všech směrech, dokáže zahrát jak ve vzduchu, tak po zemi. Dokáže hrát technicky i tvrdě. Nemůžeme se tu bavit moc o jeho kvalitě, jelikož League 1 neni co se týče obrany moc kvalitní. Rád bych ho viděl např. v Itálii či v Anglii.

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden z nejlepších hlavičkářů Ligue1.. a to tam teď má opravdu tvrdou konkurenci v podobě Hoaraua, Chamakha, Benzemy.. Je to hráč stvořený pro Premier league si myslím. Hlavně se mu daří v težkých zápasech, to je asi jeho nejcennější vlastnost.

Reagovat
smazaný uživatel

dik moc obema za osvetleni

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Gignac má přeci jen o 9 let míň než RvN? Právě že to jak se tim vápnem probije, přes to celé množství obránců je natom všem vlastně nejlepší, hlava nehlava, nohy nenohy. Jinak i ten výběr místa je dokonalý. Taký hráč Francii doposud chyběl.

to sebyk: Teď už nemám RvN tolik na očích jako u ManU, ale nikdy mi nepříšel že by se pohyboval na hranici ofsajdu, nemá k tomu žádné předpoklady včetně rychlosti. JEdiné co má je naprosto dokonalý výběr místa ale bez kreativní zálohy by nedokázal nic.

Reagovat
smazaný uživatel

tak on je casto v ofsajdu, casto i v mrtvym, z cehoz pak tezi. rychlosti nikdy nevynikal, ale kdyz vis kam si stoupnout (na tu hranici ofsajdu), tak te pak nikdo nedozene

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně 70 procent golu dal z dorážek a 28 procent když mu přihrály před skoro prásnou bránu

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně 70 procent golu dal z dorážek a 28 procent když mu přihrály před skoro prásnou bránu

Reagovat
smazaný uživatel

no, zajimalo by me, jestli se i v pristi sezone takhle prosadi.. v minuly sezone to prece jenom tak slavny nebylo. aby neskoncil stejne jako savidan, kterej se po skvelym podzimu prakticky neprosazuje..

Reagovat
smazaný uživatel

ten se dobre vytratil no

Reagovat
božský John

O SAvidanovi jsem naspoled slyšel,když se v zimě povidalo o tom,že by moh jít k nám

Reagovat
božský John

Pro Ligue 1 jedině dobře. Pokud bude pokračovat v nastoleném trendu i další sezonu,tak by mohlo jednak Toulouse bojovat o titul a druhak,moh by si vystřílet angažmá v nějakym velkoklubu(nejlíp,moh by zakotvit v měste Rhóny..)Jinak Toulouse by podle mýho fundovanýho názoru potřeboval nějakýho fajnýho stopera a středního záložníka...je to takovej můj dojem...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele