Giggs prodloužil v Manchesteru

16.10.2007, 17:11
Aktuality
V Manchesteru United nikdo nepochyboval o tom, že Ryan Giggs prodlouží svou smlouvu a tak se také stalo. 33letý Velšan, služebně nejstarší hráč týmu, podepsal roční prodloužení smlouvy a na Old Trafford by tak měl zůstat nejméně do léta 2009.

"Ryan je ukázkou loajality, do klubu přišel jako čtrnáctiletý školák a teď, po dvaceti letech, je stále s námi," pochvaluje si manažer united Sir Alex Ferguson. "Kromě svých hráčských schopností má fantastické chování a je skvělým vzorem pro mladší hráče. Jsem si jist, že v klubu zůstane ještě dlouho," dodal Ferguson, který je v klubu ještě o něco déle.

Ryan Giggs se podpisem nové smlouvy stal ještě vážnějším kandidátem na překonání jednoho rekordu. V tuto chvíli má na svém kontě 727 startů, pokud toto číslo dotáhne nad 759, překoná Sira Bobbyho Charltona a stane se hráčem s nejvyšším počtem startů za United v historii.

"Jsem velmi rád, že jsem prodloužil o další sezónu. Uživám si fotbal více než kdy předtím a doufám, že budu v Manchesteru pokračovat jak dlouho to jen půjde," uvedl na oficiálních stránkách klubu sám Giggs. "Chci poděkovat Alexi Fergusonovi, fanouškům a všem v klubu za skvělou podporu, které se mi po ta léta dostávalo," dodal.

Autor: Petr Starý / bbc.co.uk

Komentáře (16)

Přidat komentář
HOST*

tak toto je PAN HRAC!!!!!

Reagovat
HOST*

velmi dobry hrac skusenosti a porad ve svych letech podava velmi kvalitni vykony

Reagovat
HOST*kristof

super hrac

Reagovat
HOST*Gennaro

jeden z najlepsich hracov v premier league

Reagovat
Kapřík

Je to srdcař a k tomu ještě zatraceně dobrej. Takových je málo.

Reagovat
HOST*

srdcar verny Manchesteru united nejaci hraci by si meli z nej brat priklad

Reagovat
smazaný uživatel

Je dobře,že tak výborný hráč ještě bude bavit svou hrou fanoušky.

Reagovat
smazaný uživatel

Ryan nema chybu ... go ManU

Reagovat
HOST*nnn

nejlepší jsem já

Reagovat
HOST*

jo ty ses nejlepsi tak ze se o tobe hodne pise vid debilku jinak Ryan velmi kvalitni hrac

Reagovat
HOST*

at tahne dedek!!!

Reagovat
HOST*s.a.f.c

Dobrý hráč ..ale mohl este ke konci zavítat jinam ...ale tak jeho vec ze ...treba do Zlína

Reagovat
smazaný uživatel

Vyjímečnou sezonu měl loni, letos už je to znatelně horší, ale ještě pořád je to Pan Hráč. Takovejch po světovejch trávnících moc neběhá

Reagovat
HOST*ja

to je PAN HRAC....zasluzi si najvecsiej pocty....tak dlho hrat za jeden klub a tak kvalitne...to nedokaze hocikdo..odporucam pozriet...http://www.youtube.com/watch?v=EgHi3D7OjNs

Reagovat
HOST*

Dig, šak mu je 60. Zapár za 4 už, tu nebude. Je to chudák

Reagovat
HOST*

ty su chudák ty teplá pííčko...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele