Giggs dostal od královny Řád britského impéria

11.12.2007, 17:27
Aktuality
Ryan Giggs dnes obdržel od královny Alžběty II. Řád britského impéria za své zásluhy o sport. Čtyřiatřicetiletý záložník Manchesteru United dostal od trenéra Alexe Fergusona kvůli účasti na slavnostním ceremoniálu volno a není ani ve výpravě pro středeční zápas Ligy mistrů v Římě. Sám Ferguson byl povýšen do rytířského stavu už v roce 1999 a má právo užívat titul Sir.

"Měl jsem štěstí, že jsem tak dlouho hrál za tak významný klub," řekl dlouholetý reprezentant Walesu po slavnosti v Buckinghamském paláci. Za United sehrál Giggs od roku 1990 přes sedm set zápasů, získal devět mistrovských titulů a v sobotním utkání proti Derby County vstřelil stý ligový gól.

Autor: Pavel Janega

Komentáře (1)

Přidat komentář
PJ

Sir Ryan Giggs

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele